Magazin Editor
Magazin Habercisi
TRT Spor'da yayınlanan programda konuşan Ergin Aslan, Kasımpaşa maçı öncesi görüşlerini paylaştı.Kasımpaşa düşme hattında. Son olarak Fenerbahçe'den puan aldı. Son maçını Eyüpspor'a karşı kazandı. Beşiktaş derbiye kadar çok iyiydi ama Galatasaray derbisi sonrası tekrar bir seri yakalayabilecek mi? Nasıl görüyorsun bu karşılaşmayı ve Beşiktaş ile ilgili öngörün nedir? Ergin Aslan: ‘’Derbi bir havasını bozdu aslında Beşiktaş'ın, yakaladığı ritmi bozdu. Öyle yeni transferlerle uçup da kaçmıyordu. Bir Göztepe maçı biraz şey oldu ya. Yani kriter Göztepe maçı alındı. Biraz yanıltıcı da bir görüntüsü oldu. 4-0'lık galibiyet ve çok iyi bir oyun. Bakma Başakşehir maçını uzatmalarda kazandı Beşiktaş. Kocaelispor maçını hani zor kazandı. Çünkü normaldir, bir takımın ilk 11'inde 6-7 tane oyuncu değişiyor. Beraber kamp yapmadığın, maç alışkanlığı, oyun alışkanlığı olmadığın, mevkide yan yana daha önce oynamadığın için normaldir. Bu geçiş haftalarına biraz skor haftaları gibi bakıyor Sergen Yalçın. Çünkü takımın kendisini Avrupa'ya atması lazım. Üst taraf zaten biraz şekillendi. Beşiktaş Galatasaray'dan puan alsa ya da yenseydi başka bir hikaye anlatıp motivasyonunu değiştirebilirdi. Ligi ikinci tamamlayıp Şampiyonlar Ligi ön elemesi vs. Şimdi arkadan gelen Başakşehir ve Göztepe'yi yaklaştırmamak üzerine maçlarını kazanması, skor odaklı oynaması lazım. Bundan sonrası için de yapacağı şey şu. Yeni sezonda ki iddialı girmek istiyor Beşiktaş. Kim benimle beraber devam edecek? Kim benim oyunumun içerisinde benim oynatmak istediğim oyuna uygun oyuncu olacak geniş kadroda ya da 11 oyuncusunda kimlerle devam ederim ve oyunu nasıl oturturumun maçlarını oynayacak Beşiktaş bundan sonra. Kasımpaşa maçı şöyle zor maç. Can havliyle oynuyor artık bu takımlar düşme potasının bir puan üzerinde. Emre Belözoğlu orada çok ritim tutturamadı. Yani Kasımpaşa eskisi gibi her sonuca açık maçları oynayan, açık oynayan, futbol zevki ve keyfi veren bir takımdı senelerdir. Hocalar değişse de Emre Belözoğlu ile biraz anlayış değişti orada. Hani biraz daha statik duran, arkada bekleyen bir Kasımpaşa görüyoruz ama Beşiktaş-Kasımpaşa maçları genel anlamda çok Beşiktaş'ın istediği ritimde gitmez. Bugün belirleyici olan şey Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçında olduğu gibi, Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında olduğu gibi gol süresini uzatmaması. Yani maçın ilk bölümünde coşkulu baskılı taraftarı önünde ön alan oyunuyla skoru bulup maçın geri kalanını tamamlayacağını düşünüyorum.'' Bu gönderiyi Instagram'da gör Duhuliye (@duhuliye.vip)'in paylaştığı bir gönderi duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..