Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şener, Beşiktaş’ın zorlu deplasmandan 3-2’lik galibiyetle ayrılacağını düşündüğünü söyledi.“Ben Beşiktaş’ın deplasmanda 3-2 kazanacağını düşünüyorum. Bak, skor veriyorum. Ben Beşiktaş’ın deplasmanda 3-2 kazanacağını düşünüyorum. Bence Beşiktaş kazanacak.”Tecrübeli yorumcu, siyah-beyazlıların Kadıköy’de kazanması halinde yalnızca derbinin sonucunun değil, ligin gidişatının da farklı bir noktaya taşınabileceğine dikkat çekti. Şener’e göre Beşiktaş’ın olası galibiyetinin ardından ligde çok farklı senaryolar ve ihtimaller konuşulmaya başlana cağı iddia etti.Ertem Şener, “Beşiktaş eğer Fenerbahçe’yi deplasmanda yenerse, o zaman farklı şeyler konuşulur.” dedi.Derbinin hakem yönetimine de değinen Şener, özellikle VAR konusunda dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Kritik mücadeleye tecrübeli, kaliteli ve güçlü bir yabancı VAR hakemi atanması gerektiğini savundu.Ertem Şener, “Derbiyi yabancı yönetmeli, VAR hakemi yabancı olmalı. Yüzde 100 çok sağlam bir hakem gelmeli.” şeklinde konuştu.duhuliye.com