Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş, İlber Hocayı unutmadı...

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Batuhan Kolak yönetecek. Kolak’ın yardımcılıklarını Bersan Duran ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Direnç Tonusluoğlu dördüncü hakem olacak. Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Emirhan Topçu ve El Bilal Toure karşılaşmada forma giyemeyecek.Beşiktaş taraftarları geçtiğimiz günlerde vefat eden Prof. Dr. İlber Ortaylı için pankart hazırladı.Prof. Dr. İlber Ortaylı, Beşiktaş taraftar grubu çArşı'yı "holiganlığı olmayan, değişik bir tarzı bulunan orijinal bir müessese" olarak tanımlamış ve sempati duymuştur. Beşiktaş'ı tuttuğunu belirten Ortaylı, çArşı'nın tribündeki duruşunu ve kendine has tavrını takdir eden sözleriyle bilinmektedir.Ortaylı'nın Beşiktaş ve çArşı hakkındaki düşünceleri:"Çarşı grubu hoşuma gidiyordu. Onların holiganlığı yok, değişik bir tarzları var.""Beşiktaş'ı tutuyorum. Çarşı'yı da tutuyorum. Çarşı çok orijinal bir müessesedir. Bu kulübün bir Çarşı grubu vardır. O da biterse ben futbolla ilgilenmem." Bu gönderiyi Instagram'da gör Duhuliye (@duhuliye.vip)'in paylaştığı bir gönderi duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..