Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Beşiktaş-Hapoel Beer Sheva maçı için flaş plan!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş ile İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva arasında 26 Kasım’da İstanbul’da yapılması gereken UEFA Avrupa Ligi karşılaşması çok yüksek ihtimalle tarafsız sahada oynanacak.FAVORİ BATUMSiyah-beyazlı kulübün müsabakanın Gürcistan’ın Batum kentinde oynanması düşüncesinde olduğu öğrenildi. Hapoel Beer Sheva’nın maçın tarafsız sahada oynanması için UEFA’ya başvuruda bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-beyazlıların bu başvurunun hemen ardından UEFA’dan karşılaşmanın Batum’da yapılmasını isteyeceği belirtildi. UEFA’nın uygun bulması halinde karşılaşma 26 Kasım Perşembe günü Batum’da oynanacak.MACARİSTAN'DA OYNATILMIŞTIBeşiktaş iki sezon önce yine UEFA Avrupa Ligi’nde bir başka İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv’le buluşurken, İstanbul’da yapılması gereken müsabaka UEFA tarafından Macaristan’da oynatılmıştı.Kaynak Milliyet www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026