Magazin Editor
Magazin Habercisi
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:Beşiktaş, bize babamızdan kalan miras değil, çocuğumuza olan borcumuz. Beşiktaşlı anne babaların Beşiktaşlı evlatları GenBeşiktaş üyesi olarak Beşiktaşımıza duydukları güçlü aidiyeti resmileştirecek.GenBeşiktaş üyelik sisteminin lansmanı; Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Gayrimenkul ve Yatırımlar ile Kadın Futbol ve Jimnastik Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Merve Öztopaloğlu ve Üyelik ve Sicil Kurulumuzun Başkanı Sefa Bağcı’nın katılımıyla Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Lansmanın moderatörlüğünü BJK KABATAŞ VAKFI Okulları 11. sınıf öğrencisi Dila Bengisu yaptı.Lansmanda; Sayman ve Voleybol Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Çağatay Abraş, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Sarımermer, Divan Kurulu Başkanımız Ahmet Ürkmezgil, Denetim Kurulu Başkanımız Gökhan Tiryaki ve Disiplin Kurulu Başkanımız Devrim Alparslan da yer aldı.Genel Sekreterimiz Uğur Fora, lansmanda yaptığı konuşmada şunları söyledi:“GenBeşiktaş projesinin Beşiktaş’ın geleceği, geleceğin Beşiktaşlıları için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Beşiktaş, bize babamızdan kalan miras değil, çocuğumuza olan borcumuz. Bu düşünceden aldığımız motivasyonla GenBeşiktaş üyelik sistemini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Bütün Beşiktaşlıların camiamızın önemli bir değeri olduğuna inanıyoruz. Çocukların ve gençlerin Beşiktaş sevgisiyle büyümelerini arzu ediyoruz. 18 yaşından küçük Beşiktaşlıların Beşiktaş sevgisini daha derinden yaşamaları için bu projeyi hayata geçiriyoruz. GenBeşiktaş, çocuklar ve gençlerle Beşiktaş arasında köprü görevi görecek. Bu projenin hızla büyüyerek binlerce Beşiktaşlıya ulaşmasını ve gelecek için sağlam bir temel oluşturmasını diliyorum.”Gayrimenkul ve Yatırımlar ile Kadın Futbol ve Jimnastik Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Merve Öztopaloğlu, lansmanda yaptığı konuşmada, “Öncelikle Üyelik ve Sicil Kurulumuza bu projenin hayata geçmesindeki emekleri için teşekkür ediyorum. Ben, başkanımız ve yönetim kurulumuz adına projenin hızlanması için çalıştım. Bir anne olarak çok heyecanlıyım. Bu projenin sadakat programı olarak ilerleyeceğini düşünüyorum. Üyelik ve Sicil Kurulumuzun GenBeşiktaş ile ilgili heyecan verici planları var. Bu proje ile birlikte genç ve çocuk taraftarlarımızla sürekli iletişim halinde olacağız” diye konuştu.Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanımız Sefa Bağcı, GenBeşiktaş projesiyle ilgili şunları söyledi:“Bu projeye büyük emek verdik. Gurur duyuyoruz. GenBeşiktaş, geleceğin Beşiktaş’ı için köprü olacak ve geniş kitlelere ulaşmamızı sağlayacak uzun soluklu bir program olacak. GenBeşiktaş üyeleri aynı zaman potanisyel Genel Kurul Üyelerimiz olacak. GenBeşiktaş üyeliklerini online ortamda alacağız. Yakın zamanda genel kurul üyeliklerini de dijital ortamda almaya başlayacağız. Bu büyük projenin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”GenBeşiktaş Üyelik Sistemi18 yaş altı her Beşiktaşlı, GenBeşiktaş üyesi olabilecek. 18 yaşını dolduran GenBeşiktaş üyesi, indirimli olarak Beşiktaş JK Genel Kurul Üyesi olabilecek.GenBeşiktaş üyesi olanlar, özel olarak tasarlanan üyelik kartı ve manevi değeri paha biçilemez parçalardan oluşan hoş geldin kitinin sahibi olacak.GenBeşiktaş için tasarlanan birbirinden şık ürünler, lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımızla buluşturan Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulacak.GenBeşiktaş üyelik sistemine giriş ücreti 1.903 TL, yıllık aidat ücreti, Beşiktaş JK Genel Kurul Üyeliği yıllık aidat bedelinin dörtte biridir. İlk yıl, aidat ücreti alınmayacaktır.En az beş yıl düzenli olarak yıllık aidat ödemesi yapan GenBeşiktaş üyesi, 18 yaşını doldurduğunda giriş ücretinde %50 indirim avantajından yararlanarak Beşiktaş JK Genel Kurul Üyeliğine geçiş yapabilecek.18 yaş altı lisanslı sporcularımız, kulüp çalışanlarımızın çocukları, BJK KABATAŞ VAKFI Okulları ve Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri, şehit ve gazi çocukları ile dezavantajlı çocuk ve gençler, %50 indirimli olarak GenBeşiktaş üyesi olabilecek.GenBeşiktaş hakkında ayrıntılı bilgi için TIKLAYINduhuliye.com