Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş'ın Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirten Karakullukçu, alınan galibiyetlerin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:"Beşiktaş zaten şu an 3'te 3 galibiyetle yoluna devam ediyor. Ben Avrupa Ligi'ne kalacağını düşünüyorum ama ne olursa olsun buradan skoru almak lazımdı."Karakullukçu, Çek temsilcisine karşı elde edilen sonucun yalnızca Beşiktaş adına değil, Türkiye'nin UEFA ülke puanı açısından da değerli olduğunu vurgulayarak, "Ülke puanımızdaki rakiplerden biri Çekya, helal olsun diyorum." dedi.Transfer çalışmalarına da değinen deneyimli yorumcu, henüz Leandro Trossard gibi önemli bir transferin takıma dahil edilmediğini hatırlatarak mevcut kadronun buna rağmen olumlu bir görüntü sergilediğini ifade etti.Beşiktaş'ın saha içindeki gelişimine dikkat çeken Karakullukçu, "Ouattara hariç hemen hemen herkesten katkı alan, takımca daha farklı gözüken, daha doğru oynayan bir Beşiktaş görüyorum sahada bu sene." sözleriyle teknik ekibin oluşturduğu oyun düzenini övdü.Sözlerini Avrupa hedefiyle tamamlayan Karakullukçu, siyah-beyazlı ekibin bu performansını UEFA Avrupa Ligi'nde de sürdürmesini beklediğini belirterek, "İnşallah Avrupa Ligi'ndeki performansıyla da taçlandıracak diye ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026