Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Beşiktaş çok ağır bastı, Fenerbahçe’yi hiç ürettirmedi”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Siyah-beyazlıların ortaya koyduğu oyunun kendi beklentilerinin de üzerine çıktığını belirten Aslan, Beşiktaş’ın sezonun en ciddi sınavından oldukça güçlü çıktığını söyledi.“BU KADAR CİDDİ BİR OYUN FARKI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORDUM”Derbi öncesinde Fenerbahçe’nin son maçlarında güçlü bir görüntü verdiğini ifade eden Ergin Aslan, şu ifadeleri kullandı:“Bu kadar fark çıkacağını tahmin etmiyordum. Çünkü Fenerbahçe son iki maçtır güçlü bir görüntü verdi bize. Beşiktaş bir şey vadediyordu ama Beşiktaş bunu vadederken teraziye çıktığında rakipleri siklet olarak altındaydı.”“BEŞİKTAŞ ÇOK AĞIR BASTI”Fenerbahçe derbisinin Beşiktaş için gerçek bir ölçü niteliğinde olduğunu vurgulayan Aslan, siyah-beyazlı takımın rakibine oyun kurma fırsatı vermediğine dikkat çekti:“Beşiktaş'ın en net, en sert maçıydı. Beşiktaş'ı biraz da tartacağımız bir maçtı ama Beşiktaş çok ağır bastı. Maçın başından sonuna kadar belli dakikalarda orta sahalardaki düşüşler dışında Fenerbahçe'yi hiç ürettirmedi.”ITALIANO’YA ÖVGÜVincenzo Italiano’nun derbide oyun anlayışından taviz vermemesine de ayrı bir parantez açan Ergin Aslan, İtalyan teknik adamın ön alan baskısından çekinmeyeceğini beklediğini ancak sahadaki performansın bunun da ötesine geçtiğini söyledi.Aslan, Italiano’nun hem kendi futbol anlayışını devam ettirdiğini hem de Beşiktaş’ın oyuncu grubunu artık daha iyi tanımaya başladığını belirterek şunları söyledi:“Italiano burada hem İtalya'daki tarzını devam ettirdi hem Beşiktaş'ın oyun yapısını biliyor. Oyuncu grubunu daha iyi tanıdığını gördük. Derbi öngörümde Beşiktaş'ın kazanma ihtimalini tabii ki görüyordum ama bu kadar oyun ağırlıklı, baskın oyunla sahaya karakter koyarak bu kadar net kazanacağını ben tahmin etmiyordum.”Duhuliye.com