Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Beşiktaş büyük transfer yapacak, 70-80 milyon Euro bütçe ayırdılar''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Uzundurukan yaptığı açıklamada:BEŞİKTAŞ DOĞRANDI‘’ Beşiktaş artık sezonun bitmesini bekliyor aslında Ziraat kupası şampiyonluğunu hedefliyor, çünkü ligte dördüncülüğü neredeyse garanti gibi. Üsttekilerin puan kayıplarını beklese de yani dördüncüüllük hedefine ulaşmış durumda, onu söyleyeyim. Beşiktaş neden böyle bir sezon geçirdi? Genelde son sezonlara baktığımızda en çok hakemler tarafından doğranan, canı yanan iki takım vardı, Trabzonspor ve Beşiktaş. Bu sezon Beşiktaş’ın ekstra hakemler tarafından canının yandığını, doğrandığını, hakem kurbanı olduğunu bir çok maçta gördük. Hakemler tarafından önünün kesildiğini gördük, yani Beşiktaş’ın çok canını yaktı. Mesela derbideki olay, Agbadou ve Nene pozisyonuna bakarsanız, pozisyon bir defa penaltı kuralına aykırı, yani dışarıda olan bir pozisyon ve Agbadou faul yapmadan topa dokunuyor ve pozisyon içeri taşınıyor, neymiş efendim pozisyon içeri taşındığı için içerdeki hamle olarak kabul ediliyormuş. Ama Agbadou topa vurdu kardeşim, yani hiçbir izahi yok bana göre, çok çok çok çok tartışmalı bir penaltı kararı. Hakem camiası, eski hakemler, hakem hocalari ikiye bölündü. Bir taraf dedi ki, penaltı bir taraf dedi ki penaltı değil. Sonuç olarak Beşiktaş’ın canı yandı, yani 90 + 7’de bir penaltı veriyorsunuz .Beşiktaş şampiyonluk yarışının içinde olsaydı Yasin Kol o penaltyıyı veremez demiştim. Çünkü Beşiktaş artık rahatlamış, ne uzar ne kısa olur mantığıyla da bakılıyor. O yüzden bir anlamda daha fazla doğranıyor, ya da hakem kurbanı oluyor diyebiliriz. Tabii ki başkan Serdal Adalı'nında bu bu konuda sert söylemleri oldu, ama hakem kurulu ve hakemler bildiğini çaldılar,yani Beşiktaş aleyhine çok hatalar yaptılar ve Beşiktaş’ın bir anlamda zirve yarısından koparıldı.''ADALI TRANSFERE 70-80 MİLYON EURO AYIRDI‘’ Beşiktaş’ın en büyük hedefi Ziraat kupası ve buna paralel transfer çalışmaları sürüyor. Serkan Recber radarına yakalanan, izlediği gördüğü beğendiği oyuncuların videolarını, istatistiklerini Sergen Yalçın hocayla paylaşıyor. Sergen Yalçın da bazı oyunculara onay veriyor, bazılarının maliyeti yüksek olduğu için onay çıkmıyor. Çünkü küçük maliyetli oyunculardan kaçınıyorlar, ama şunu biliyoruz Beşiktaş başkanı Serdal Adalı bana ‘’asıl bombaları ya transfer döneminde patlatacağım ‘’ dedi 3-4 dünya yıldızını Beşiktaş’a katacağım diye belirtti. Beşiktaş gerçekten net transferler yapacak, büyük transferler yapacak, hatta transfer döneminde ayrılan bütçenin 70-80 milyon Euro civarında bir rakam olduğunun altı çiziliyor.''