Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Beşiktaş bu taraftarıyla, sosyal medyasıyla ve kongre yapısıyla toparlanamaz!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki sosyal medya ortamı, kongre yapısı ve tribün davranışlarını eleştirirken, Rashica'nın oyuna girdikten sonra bir grup taraftar tarafından ıslıklanmasına tepki gösterdi."Bu dağınıklıkla toparlanamazsın"Beşiktaş'ın saha dışındaki atmosferinin kulübe zarar verdiğini savunan Sarıdağ, şu ifadeleri kullandı:"Beşiktaş'ın bu sosyal medyasıyla, bu dağınıklığıyla, bu kongre yapısıyla toparlanamıyorsun.""Yeni gelen oyuncular da olumsuz etkilenir"Rashica'nın oyuna girdikten sonra tribünlerin küçük bir bölümünden gelen ıslıkların yanlış olduğunu dile getiren Sarıdağ, bunun yeni transferler üzerinde de olumsuz bir algı oluşturacağını söyledi."Midtjylland maçında inanamadım, Rashica oyuna girdi, çok küçük bir kısım ıslıkladı. Durun ya!"Deneyimli gazeteci, bu tür tepkilerin takım içindeki futbolcular ve teknik heyet üzerinde psikolojik etki yaratacağını belirterek şu örnekleri verdi:"Sen onu ıslıkladığın zaman Salih diyecek ki 'Ben nereye geldim?' İtalyan teknik direktör diyecek ki 'Ne oluyoruz?' Al-Musrati diyecek ki 'Ne oluyoruz?' Nübel de 'Eyvah, ben bir hatalı gol yersem yandım burada' diye düşünecek.""Islıklamayı bırakmaları gerekiyor"Saridağ, sözlerini Beşiktaş taraftarına çağrıda bulunarak tamamladı."O yüzden şu ıslıklamayı Beşiktaş'ın bir an önce bırakması lazım."duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026