Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş, Arroyo transferinde kar etti mi? Adalı açıkladı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
HT Spor'da konuşan Serdal Adalı, Keny Arroyo transferinden Beşiktaş'ın 3,5 milyon € kar ettiğini açıkladı.İşte Serdal Adalı'nın açıklamaları:20 DAKİKA OYNATTIĞIMIZ ARROYO'DAN 3,5 MİLYON EURO KAR ETTİK!Serdal Adalı: “Keny Arroyo. 20 dakika oynattığın futbolcuyu 3.5 milyon Euro kâr ile satıyorsan maddi olarak başarıdır. Sahada başarılı olmadı. Olduğu ülkeden buraya uyum sağlamayı başaramadı. Burada bizim de hatamız olabilir.”UEFA KRİTERLERİ GEREĞİ HER ŞEYİ SÖYLEYEMİYORUZ!Serdal Adalı: "Başkan oldum, 3 gün sonra transfer dönemi başladı. O dönemde Beşiktaş'ın transfer yapma limiti 4.5 milyon euroydu. Zar zor 6'lara çıktık. Ben de bilirdim o 5-6 milyon euroyu üç tane kiralık oyuncuya verip getirmeyi. Biz 'gençlere yatırım yapacağız' dedik. 2 tane genç çocuk aldık. Onların da parasını sponsorlardan aldım. Söyleyemiyoruz UEFA kriterlerine göre ama aldık. Beşiktaş'a bir yükleri de olmadı."duhuliye.com