Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Beşiktaş, Amed maçı için yola çıktı

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacağı karşılaşma için Diyarbakır'a gitti.Siyah-beyazlı ekip, 20 Eylül saat 20.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Diyarbakır'a hareket etti.Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, İkinci Başkan Hakan Daltaban, Asbaşkan ve İcra Kurulu Başkanı Murat Kılıç, Asbaşkan Kaan Kasacı, Futbol Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Toygun Batallı, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sarımermer, Kamu Kurumları ile İlişkilerden, Taraftardan ve Futbol Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şafak Sağlam ile Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aydoğdu da kafilede yer aldı.Teknik Direktör Vincenzo Italiano, Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasının kamp kadrosuna 23 futbolcu dahil etti.Beşiktaş'ın kamp kadrosu şöyle:Alexander Nübel, Tuğra Yeşilyurt, Doğan Alemdar, Wilfred Ndidi, Salih Özcan, Milot Rashica, Kartal K. Yılmaz, Hyeon-Gyu Oh, Orkun Kökçü, Kassoum Ouattara, Emmanuel Agbadou, Junior Olaitan, Ernest Poku, Vaclav Cerny, Fabio Miretti, Taylan Bulut, Dusan Vlahovic, İlhan Fakılı, Rıdvan Yılmaz, Tiago Djalo, Ümit Akdağ, Emirhan Topçu ve Amir Murillo.Beşiktaş ile Amed Sportif Faaliyetler arasındaki karşılaşma yarın saat 20.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak.Duhuliye.com