Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş altyapısına milli gurur!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
U19 Milli Takımı'nın İstanbul'da gerçekleştirilen hazırlık kampı tamamlandı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen kamp, saha çalışmaları ve hazırlık maçlarının ardından sona erdi.Yeni sezon öncesindeki ilk kampını gerçekleştiren ay-yıldızlı ekip, kamp süresince İnkılap Futbol Spor Kulübü ve Galata Spor Kulübü ile hazırlık maçlarında karşı karşıya geldi.Riva'da oynanan karşılaşmaları; TFF 2. ve 3. Lig Kulüpleri, Futsal ve Plaj Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, TFF Genç Milli ve Kadın Milli Takımlar, Kulüp Lisans İşleri, Tesisler ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Temel Bozbağ, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Akçay ile Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Samet Aybaba da tribünden takip etti.Teknik Direktör Uğur İnceman yönetimindeki U19 Milli Takımı'nın aday kadrosunda Beşiktaş'tan Ali Pağda ve Sarp Karatopraklı da yer aldı. İki siyah-beyazlı futbolcu, yeni sezon öncesindeki milli takım kampında forma giyme fırsatı buldu.Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026