Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berrak Tuzunatac’ın aşk isyanı: Rahat bırakın artık, yeter!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Berrak Tuzunatac, Berk Suyabatmaz ile olan ilişkisini gecen ay sonlandırmış ve arkadaşlarıyla birlikte tatile cıkmıştı. Tuzunatac'ın adı gectiğimiz gun Ali Yorenc ile anılmış ve oyuncunun bu haberlerin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımı bir ilişkiye başladığı şeklinde yorumlanmıştı. Berrak Tuzunatac, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkında yapılan aşk haberlerini sert bir dille eleştirdi. Ali Yorenc’le birlikte samimi bir şekilde goruntulendiği şezlong kareleri ve sonrasında yaptığı paylaşımın arada bir aşk varmışcasına haber yapılmasına sert tepki gosteren oyuncu şunları yazdı:
“Artık benim yakamdan duşun. Gercekten iftira ve uydurmalarınızdan bıktım usandım. Kendi uydurduğunuz haberleri bir de doğruymuş gibi belliyorsunuz. İnsanların mutluluklarını bozmaya, isimlerini kirletmeye calışmaktan sıkılmadınız mı? Rahat bırakın artık, yeter”
Yaptığı bu acıklamayla da yetinmeyen Berrak Tuzunatac sonrasında yeni bir metin daha paylaştı ve 19 yaşından bu yana goz onunde olduğunu ve hayatını duzgun bir şekilde yaşayamadığını soyledi.
İşte Berrak Tuzunatac’ın o paylaşımı:
berrak-tuzunatac-in-ask-isyani-rahat-birakin-artik-yeter-5f4f9f49b7018.jpg