Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Berrak Tuzunatac, bir YouTube programına konuk oldu. Tuzunatac, hakkında merak edilenlere samimi bir şekilde cevap verdi. Burcu Esmersoy’un eski eşi Berk Suyabatmaz ile yaşadığı ilişki ile magazin gundeminde kendisine yer bulan oyuncu Berrak Tuzunatac, katıldığı bir YouTube programında ilginc acıklamalarda bulundu.
Kendisiyle ilgili merak edilenleri buyuk bir gonul rahatlığıyla acıklayan Tuzunatac’ın verdiği ilginc yanıtlar şoyle oldu:
*Kendime guzellik odaklı davranmayı yediremiyorum. İcten dışa daha odaklı durumdayım.
*Kusursuz giyinen kadınlardan olmak istemiyorum.
*Uzun boylu bir kadınım, kilo bana hic yakışmıyor. Daha kıvrımlı kadınlarda guzel duruyor.
*Saclarımı hic boyatmadım. Annem cok doğaldır. Bana surekli ‘sacına dokunma, kaşına dokunma' derdi.
*Yuzumde hic estetiğim yok, ama goğuslerimde var.
İLGİLİ HABERBerrak Tuzunatac ve Berk Suyabatmaz'ın kayak keyfi
Kendisiyle ilgili merak edilenleri buyuk bir gonul rahatlığıyla acıklayan Tuzunatac’ın verdiği ilginc yanıtlar şoyle oldu:
*Kendime guzellik odaklı davranmayı yediremiyorum. İcten dışa daha odaklı durumdayım.
*Kusursuz giyinen kadınlardan olmak istemiyorum.
*Uzun boylu bir kadınım, kilo bana hic yakışmıyor. Daha kıvrımlı kadınlarda guzel duruyor.
*Saclarımı hic boyatmadım. Annem cok doğaldır. Bana surekli ‘sacına dokunma, kaşına dokunma' derdi.
*Yuzumde hic estetiğim yok, ama goğuslerimde var.
İLGİLİ HABERBerrak Tuzunatac ve Berk Suyabatmaz'ın kayak keyfi