Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berna Lacin savcılık kararını değerlendirdi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Berna Lacin, sosyal medya hesabı uzerinden kendisini ve gazeteci Nevşin Mengu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile Avukat FEyza Altun'u hedef alan cirkin paylaşım ve sonrasında cıkan savcılık kararıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
Bundan iki ay once Kadir G. adlı bir Twitter kullanıcısı ‘elmeru_baba' adıyla “herkes yazmış darbeye yeltenirlerse, Nevşin benim, berna benim, feyza altun benim. Cananı ben almam aklınızdan bile gecirmeyin şimdiden soyliiim.” paylaşımını yapmıştı.
Sosyal medya kullanıcılarının buyuk tepki gosterdiği paylaşım hakkında oyuncu Berna Lacin de savcılığa şikayette bulunmuştu.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı paylaşımı yapan Kadir G., hakkında “sesli ve yazılı goruntulu bir ileti ile hakaret” ve “tehdit” suclarından soruşturma başlattı.
berna-lacin-savcilik-kararini-degerlendirdi-5f04851143732.jpg
Soruşturmayı tamamlayan savcılık, paylaşımı yapan Kadir G., hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.
BERNA LACİN PAYLAŞIMDA BULUNDU
Verilen bu takipsizlik kararının ardından bir paylaşımda bulunan Berna Lacin, verilen kararı eleştirdi ve tepkisini şu sozlerle gosterdi:
“Sevgili doktorcum sonra bana “nedir bu ic kulak basıncı, nasıl bir baskı altında yaşıyor olabilirsiniz ki menier bu kadar ağır seyrediyor” demeyin! Bu ulkede nefes almak bile zordur eğer kadınsan ! Unutma ! Babandan korkmuyorlarsa, her saldırı “Babacan”dır kadınlara!”