Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berksan: ‘Hayvan hakları ve kadına karşı şiddeti onleme yasası da cıkmalı’

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Sosyal medya yasasının cıkmasını olumlu goren Berksan, "Aynı şekilde hayvan hakları ve kadına şiddet yasalarının da cıkmasını cok istiyorum" dedi. Popcu Berksan, onceki gun Florya’da bir AVM’de goruntulendi. Yalnız başına geldiği AVM’de mağazaları dolaşıp bayram alışverişi yapan ve arkadaşlarının cocukları icinde oyuncak mağazasından hediye alan Berksan’ın sosyal mesafe kurallarına uyduğu goruldu.
‘KENDİMDEN COK ANNEMİ DUŞUNUYORUM’
Tum kurallara uyduğunu ve şimdilerde annesiyle birlikte oturduğunu soyleyen Berksan, “Ben kendimden cok annemi duşunuyorum. O yuzden dışarıda olduğum surelerde mesafemi koruyorum. Eve gider gitmez de, eşyalarımı hemen yıkamaya atıyorum” diye konuştu.
HAYVAN HAKLARI VE KADINA ŞİDDET YASASI VURGUSU

Ağustos ayının ilk haftasında yeni şarkısını cıkacağını soyleyen Berksan, gundemdeki konular ile ilgili de şoyle dedi:
“Sosyal medya yasası nasıl hızlı şekilde cıktıysa, kadına şiddet ve hayvan hakları yasası da bir an once cıkmalı. Sosyal medya yasasına cıkmasına sevindim ama aynı şekilde hayvan hakları ve kadına şiddet yasalarının da cıkmasını cok istiyorum.”