Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berke Kerimoğlu kac yaşında annesi Etkin Kerimoğlu kimdir?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
[h=2]Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun oğlu Berke Kerimoğlu kameralara takıldı ve babası gibi futbolcu olmak yerine sinemayı tercih ettiğini soyledi. Peki Tugay Kerimoğlu ve Etkin Kerimoğlu'nun oğlu olan Berke Kerimoğlu kimdir, yaşı kac?[/h] Abone ol Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun oğlu Berke Kerimoğlu onceki gun Nişantaşı’nda goruntulendi. Kerimoğlu, "Babam gibi futbolcu olmak icin bir donem caba gosterdim ama olmadı, kolay değildi" dedi. Peki Tugay Kerimoğlu ve Etkin Kerimoğlu'nun oğlu olan Berke Kerimoğlu kimdir, yaşı kac?
Luks arazi aracı ile geldiği AVM'ye girerken goruntulenen Berke Kerimoğlu sinema ile ilgilendiğini soyledi.
berke-kerimoglu-kac-yasinda-annesi-etkin-kerimoglu-kimdir-5e6e61372c7bf.jpg

Kerimoğlu, baba mesleğini sevmediğini onun yerine oyunculuk ve sinemada karar kıldığını belirtti.
Berke Kerimoğlu, "Babam gibi futbolcu olmak icin bir donem caba gosterdim ama olmadı, kolay değildi, ben de zaten eğitim aldığım konuda sinemada ilerlemek istedim" dedi.
berke-kerimoglu-kac-yasinda-annesi-etkin-kerimoglu-kimdir-5e6e613809952.jpg

Eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, 25 yıllık eşi, 2 cocuğunun annesi Etkin Kerimoğlu'ndan iki sene once boşanmıştı.
berke-kerimoglu-kac-yasinda-annesi-etkin-kerimoglu-kimdir-5e6e613812f63.jpg

Kerimoğlu'nun bu evlilikten bir de Melis adında kızı var.
Tugay Kerimoğlu kimdir: Tugay Kerimoğlu (d. 24 Ağustos 1970, Trabzon), orta saha mevkisinde gorev yapmış eski millî Turk futbolcudur.
Kerimoğlu, futbola Galatasaray altyapısında yetişmiştir. Burada kendini gosteren Tugay Kerimoğlu, genc millî takım kadrolarına cağrılmaya başladı. 1987-88 sezonunda Jupp Derwall tarafından A takım kadrosuna yukseltilen Tugay, sezon başında Almanya kampına katılan futbolculardan oldu ve hazırlık maclarında şans buldu. Teknik direktor Mustafa Denizli tarafından ligde ve Avrupa kupalarında ilk 16'ya alınan Tugay'ın ligdeki ilk macı 12 Eylul 1987'de Caykur Rizespor karşılaşması oldu. Uğur Tutuneker'in yerine oyuna dahil olan Tugay, sezon icinde toplam 4 macta yedeklerden oyuna dahil oldu. Sezon sonunda kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu gordu.