Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkay’dan Arda Turan acıklaması: Pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
berkay-dan-arda-turan-aciklamasi-pisman-olacagim-seyler-yasayabilirdim.jpeg

EPopcu Berkay, Okan Bayulgen’in ‘Nokta’ isimli programına konuk oldu. Berkay, programda futbolcu Arda Turan ile olan kavgası ile ilgili acıklamalar yaptı.
Yaşanılan olayda soğukkanlı davrandığını soyleyen Berkay şu ifadeleri kullandı: “Bu olay yaşandığında benim arkam donuktu. Ben biriyle karşı karşıya bir olay yaşamadım. Kavga etmedim. Bunu mahkemede de soyledim. O an ofkelenseydim belki de cok daha pişman olacağım şeyler yaşayabilirdim.”
NE OLMUŞTU?
9 Ekim 2018’de İstanbul Emirgan’daki gece kulubu ‘Gizli Kalsın’da Berkay ile eşi Ozlem Ada Şahin eğleniyordu. Yan masada ise Başakşehirli Arda Turan (31), Trabzonsporlu Burak Yılmaz ve bir grup oturuyordu. Berkay bir ara dışarıdayken Arda Turan, Ozlem Ada Şahin’in yanına gidip ”Ne kadar guzelsin, bekar olsam seni kacırmazdım” dedi. Ozlem Ada Şahin, Arda Turan’a ”Ne diyorsun sen, kendine gel” dedi. Eşi, Berkay geldiğinde de her şeyi anlattı.
Ozlem Ada Şahin, Arda Turan’a ”Ne diyorsun sen, kendine gel” dedi. Eşi, Berkay geldiğinde de her şeyi anlattı. Berkay, Arda’ya gidip ”Eşimi eve bırakıp doneceğim. Bir yere ayrılma, erkek erkeğe konuşalım” dedi. Arda, ”Hayırdır ne konuşacağız” dedi, sonra da Berkay’a kafa attı. Burnu kırılan Berkay hastaneye kaldırıldı.
Berkay’ın eşi Ozlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından acıklamada bulundu. Berkay’ın burnunda 15 kırık olduğunu belirten Ozlem Ada Şahin, gerekli hukusal işlemlerin başlatıldığını belirtti.
Berkay’ın eşi Ozlem Ada Şahin’in acıklamasının ardından Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan da “Oğlumu kucağıma almama cok az kala, yazılıp cizilen hicbir şeyin ve hicbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim” dedi.
Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı harekete gecti ve soruşturma başlattı.
İkilinin davasının sonucunda cinsel taciz sucundan beraat eden Turan’a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suclarından 2 yıl 8 ay 15 gun hapis cezası verildi. Bu suclardan mahkeme hukmun acıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
berkay-dan-arda-turan-aciklamasi-pisman-olacagim-seyler-yasayabilirdim-5fe740c69a578.jpg

İlginizi CekebilirArda Turan'ın Berkay'ı darbettiği goruntuler ortaya cıktı!

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur