Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkay Şahin altın kolyesiyle dikkat cekti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Berkay onceki gun Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Berkay'ın taktığı altın kolyenin 301 bin TL olduğu ortaya cıktı. Berkay Şahin, onceki gun Nişantaşı’nda kendisini goruntuleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Son gunlerde hakkında cıkan haberlerle ilgili konuşan Berkay’ın taktığı altın kolyenin değeri ise dudak ucuklattı.
SERVET DEĞERİNDE KOLYE
“Kolyeniz gercek altın mı” sorusuna ‘Evet’ yanıtını veren Berkay Şahin kolyenin 37 bin euro yani yaklaşık olarak 301 bin TL olduğunu yardımcısı aracılığı ile acıkladı.
TARTIŞMA OLAYLARINA CEVAP VERDİ

Bir otelde ses cıkardıkları icin Ali Sunal ile tartıştıkları haberleri sorulunca acıklama yapan Berkay “Oyle bir şey olmadı, Ali zaten gereken şeyi acıkladı, yanlış bir haber hatta bana senin olduğunu bilseydim 1 saat onceden gelir ben de size eşlik ederdim dedi’ dedi. Berkay Şahin’in yazlık bir otelde orkestrası ile şarkı soylerken ailesi ile uyumaya calışan Ali Sunal’In gurultuden rahatsız olup Berkay ile tartıştığı haberleri gazetelerde yayınlanmıştı.
berkay-sahin-altin-kolyesiyle-dikkat-cekti-5f212e2d5e90e.jpg