Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berk Oktay’ın eski eşi Merve Şarapcıoğlu’na 2 yıl 1 ay hapis cezası

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
berk-oktay-in-eski-esi-merve-sarapcioglu-na-2-yil-1-ay-hapis-cezasi.jpeg

Oyuncu Berk Oktay'ın uygunsuz goruntulerini yayınladığı gerekcesiyle yargılanan eski eşi Merve Şarapcıoğlu, "ozel hayata ilişkin goruntuleri ifşa etmek" sucundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına carptırıldı. İstanbul 23. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gorulen duruşmaya “ozel hayata ilişkin goruntu ve sesleri ifşa etmek” sucundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istenen tutuksuz sanık Merve Şarapcıoğlu ve Berk Oktay ile avukatları katıldı.
“MASUMİYETİM ORTADADIR”
Onceki duruşmada esasa ilişkin mutalaasını acıklayan duruşma savcısı, sanık Şarapcıoğlu’nun 6 yıl 3 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etmişti. Buna ilişkin soz verilen Şarapcıoğlu, “Takdir mahkemenindir. Dosyadaki deliller ile benim masumiyetim ortadadır. Beraatimi talep ediyorum” dedi.
Berk Oktay ise şikayetinin devam ettiğini belirterek sanığın cezalandırılmasını istedi.
Alınan beyanların ardından kararını acıklayan mahkeme, sanık Merve Şarapcıoğlu’nu, “ozel hayata ilişkin goruntu ve sesleri ifşa etmek” sucundan 2 yıl hapis cezasına carptırdı.
Sanığın bu sucu birden fazla kez zincirleme şekilde işlediğini belirten mahkeme cezada artırım yaparak 2 yıl 6 aya cıkardı. Verilen cezada iyi hal indirimi yapan mahkeme Şarapcıoğlu’nun 2 yıl 1 ay hapis cezasına carptırılmasına hukmetti.
“BU BENİM NAMUS DAVAMDIR”
Davanın bitmesinin ardından duruşma salonunun onunde basın mensuplarına acıklamada bulunan Berk Oktay, “Bu benim namus davamdır diye başından beri soyledim ve geri adım atmadım. Allah’a şukur bugun soyadımın butun namusu temizlenmiştir. Turk adaletine her zaman guvendim sonucunda da adalet yerini buldu. Benim alnım ak başım diktir” dedi.
berk-oktay-in-eski-esi-merve-sarapcioglu-na-2-yil-1-ay-hapis-cezasi-5fe36188932af.jpeg

İlginizi CekebilirBerk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapcıoğlu'nun 6 yıl hapsi istendi

Son guncelleme: 16:45 - 22.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur