Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berguzar Korel’den duygusal mesaj: Senin izninle yapıyorum bu paylaşımı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
berguzar-korel-den-duygusal-mesaj-senin-izninle-yapiyorum-bu-paylasimi.jpeg

Unlu oyuncu Berguzar Korel, 11 yaşına giren oğlu Ali’nin doğum gununde Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
Doğum anında cekilmiş fotoğrafları paylaşan Korel, altına bu notu duştu:
“Canım oğlum. Guneşim.. Senin izninle yapıyorum bu paylaşımı. Sen bugun 11 yaşında oldun.”
“Dunyaya gelişin ile gencecik bir kadınken bana bu hayatta varoluşumun belki de en buyuk sebebi olan anneliği tattırdın.”
berguzar-korel-den-duygusal-mesaj-senin-izninle-yapiyorum-bu-paylasimi-60239e421273d.jpeg
“Tarifsiz bir mutluluk ile daha once hic deneyimlemediğim bu his ile değiştim, donuştum, buyudum.”
“Sevginle, bilgeliğinle, dunyada varolan her canlıya olan merhametinle, cesaretinle, her gun seninle yeni bir şey oğrendim. Bunun icin teşekkur ederim sana.”
berguzar-korel-den-duygusal-mesaj-senin-izninle-yapiyorum-bu-paylasimi-60239e42415a0.jpeg
“11 yıl once 22.38’de dunyaya o komur gozlerini actığında hic ağlamadan baktın gozlerime.
“Dilerim omrum boyunca sağlıkla, neşeyle, mutlulukla ne zaman ihtiyac duyarsan hep bak gozlerime. Allah’ım seni korusun.”
berguzar-korel-den-duygusal-mesaj-senin-izninle-yapiyorum-bu-paylasimi-60239e427ec96.jpeg
* Berguzar Korel 2010’da Ali’yi, gecen yıl da Han’ı dunyaya getirmişti.

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur