Magazin Editor
Magazin Habercisi
4 ay once ikinci oğlu Han’ı kucağına alan Berguzar Korel, sıkıntılı bir hamilelik ve lohusa donemi gecirdiğini acıkladı. Kendisi gibi oyuncu eşi Halit Ergenc’le Bodrum’da tekne tatilinde olan Korel, sosyal medya hesabından oğluyla fotoğrafını paylaştı. Oyuncu, bu karenin altında kaygı dolu gunleri nasıl atlattığını anlattı: “İki cocuğumu da normal doğumla dunyaya getirdim. Sezaryen da olabilirdim. Bu anneliğimden hicbir şey eksiltmezdi. İkinciyi de normal yapmak en buyuk isteğimdi ama asla bunun fanatizmini ne kendime ne de doktoruma yaşatmadım. Onemli olan tek şey yavrumu sağlıkla kucağıma almaktı. Doğumdan bir gun sonra ilk koronavirus vakası acıklandı. Kaygı dolu bir lohusalık ve emzirme sureci gecirdim. Hormonlarmış, psikolojik ve fiziksel sıkıntılarmış hicbirine katlanma luksum olmadı. Hamileliğimin başından itibaren once fiziksel sonra da psikolojik olarak dayanılmaz acılar ve sıkıntılar yaşadım. Kendim de şaşırdım nasıl ayakta kalabildiğime. Cevabım belliydi. İcimdeki mucizem. Sizinle aynı şeyleri yaşadım. Soyleyebileceğim yegane şey; icindeki mucizeye tutunun. Bil ki seni terk etmeyecek, bırakmayacak. Sana kavuşacağı gunu aşkla bekliyor. Hep inan, dua et, hisset. Kendine acıma! ‘Niye benim başıma geliyor bu’ deyip kendini aşağı cekme. Unutma; yıllardır beklediğin o gun geldi. Aylar sonra mucizeni kucağına alacaksın. Gecen sene bu zamanlar desteğe, duaya, inanca ihtiyacım olan zamanlardı. Tum o guzel anneler icin kalbimde ve dualarımda yer actım bilesiniz.”