Magazin Editor
Magazin Habercisi
Gecen mart ayında ikinci cocuğu Han'ı dunyaya getiren oyuncu Berguzar Korel, hamilelik kilolarıyla vedalaşmaya karar verdi. Korel "Artık hazırım. Kendi istediğim zamanda, kendi istediğim şekilde kilo verme surecine girdim" dedi. 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenc ile evlenen Berguzar Korel, ikinci cocuğunu dunyaya getirdikten sonra hamilelik doneminde aldığı kilolar icin harekete gecti.
Instagram hesabından spor oncesi cektiği fotoğrafı paylaşan Berguzar Korel, doğum kilolarını vermeye karar verdiğini soyledi.
“KEYFİMDEN VE ZEVKLERİMDEN ODUN VERMEYECEĞİM”
Unlu oyuncu, Instagram hesabından şu mesajı paylaştı:
* Artık hazırım. Kendi istediğim zamanda kendi istediğim şekilde kilo verme surecine girdim. Bedenimi ben nasıl gormek istiyorsam nasıl mutlu hissedeceksem benim yonetimimde ve kontrolumde hicbir strese girmeden hamileliğimin bana bıraktığı 10 kiloyla vedalaşmaya karar verdim.
* Bunu en başta, vucudumun hic alışık olmadığı ve ağrılara sebep olan ağırlıktan kurtulmak icin yapacağım. Keyfimden ve zevklerimden odun vermeden.
* Daha fazla hareket, uc oğun, bolca su, erken akşam yemeği ve tabii ki rafine şeker ve glutenden uzak durarak yapmayı planlıyorum.
İlginizi CekebilirKendi haberini yazan Berguzar Korel'in ozguveni beğeni topladı!
Son guncelleme: 11:16 - 20.11.2020
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur