Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berguzar hem yardım istedi hem de sitem etti!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şimdilerde corona virus salgını dolayısıyla kendisini ev karantinasına alan oyuncu Berguzar Korel, sosyal medya hesabından paylaştığı video uzerinden SMA Tip 1 hastası Mia bebek icin yardım cağrısında bulundu. Korel, yaptığı paylaşımda dostlarına ve fenomenlere de sitem etti. Berguzar Korel, ikinci oğlu Han'ı 8 Mart’ta kucağına almıştı. Unlu oyuncu, şimdilerde corona virusu salgını nedeniyle evinde ailesiyle birlikte karantinada…
Oyuncu, tum dunyanın zorlu bir surec gecirdiği bu gunlerde sosyal konularda duyarlılığını sergilemeye devam ediyor.
SMA Tip1 hastası olan hem Turk hem Polonya vatandaşı olan 9 aylık bebek Mia'nın tedavisi icin yardım kampanyasına destek veren Berguzar Korel,instagram hesabından da tum takipcilerine bağış ricasında bulundu ve mesajı mumkun olduğunca cok kişiye ulaştırmaları cağrısı yaptı.
Korel’in bu cağrıyı yaparken sitem dolu ifadeler kullanması dikkatlerden kacmazken ‘Bir yastık challengeı bile bu kadar fazla paylaşım alırken…’ lafları unlu isimlere bir gonderme oldu.

Son guncelleme: 12:19 - 14.04.2020