Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berfu Yenenler’den duğun itirafı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gectiğimiz yılın haziran ayında Eser Yenenler ile nikah masasına oturan Berfu Yenenler, duğunuyle ilgili ilk kez samimi itiraflarda bulundu. Yenenler, "Saat 00.00'da jandarma geldi. Duğunu bitirmek icin. Şikayet gelmiş... Eğlenceli bir duğun diyebiliriz ama bizim acımızdan ilk saatler kaos ve rezaletti" ifadelerini kullandı. Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler ile dunya evine giren, 2015 Miss Turkey 4. Guzeli, Berfu Yenenler cok konuşulan duğunleri hakkında acıklamalarda bulundu. Yenenler, Youtube kanalında duğunle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
“EV KONFERANS SALONUNA DONUŞTU”
İşte Berfu Yenenler’in acıklamaları: İkimizin de istediği tek şey, sade bir olay olmasıydı. Aileler bu işin icine girince pek de oyle olmuyor. Eser, ailesiyle birlikte beni istemeye geldi. Babam birden Manas destanını okumaya başladı. Abartısız 15 dakika falan konuştu. Ev isteme ortamından ziyade, konferans salonuna donuştu.
“TEMBELLİK YAPTIK”
Duğunu 3 ay sonra yapma kararı aldık. Ben denizli kumsallı bir yer istiyordum, Eser de cimenli bir yer istiyordu. 2 tane yere baktık. İkisi de Kilyos’taydı ve birini sectik. Tembellikten organizasyon şirketi bile aramadık.
“GELİNLİK BERBATTI”
3 ay boyunca bir daha asla duğun yerine gitmedik. Gelinlik icin ise sadece 1 kez gittim. Annemler benden 58 kat daha paniklerdi. Gelinlik asla istediğim gibi olmadı. Kotu bir gelinlik diyemeyeceğim ama berbat diyebilirim.
ESER’İ ENGELLEMİŞ
Ben sadece duğun yerinde bir atlıkarınca olsun istedim. Tek istediğim şey buydu! Nasıl bir piyasa varsa adam bizden acayip bir fiyat istedi. Neyse ki ikna ettik. Duğune 2 gun kala adamı aradık ve asla ulaşamadık. Eser’i engellemiş. Bu isteğim de cop oldu.
AYAKKABI HAYAL KIRIKLIĞI
Kumsal olduğu icin spor ayakkabı giymeye karar vermiştik. Bir tasarımcıya ayakkabıları gonderdik. Uzerinde Mr. Yenenler, Mrs. Yenenler tarzı bir şey yazacak. Duğunden bir gun once ayakkabılar bize geldi ve adam keceli kalemle yazmış!
“İNSANLAR AC KALMIŞ”
Duğunde 150 kişi falan vardı ve biz hepsini tek tek opup altın topladık. Garsonlar unluleri gorunce sadece onlara yemek goturmuşler. Diğer insanlar ac kalmış!
JANDARMA DUĞUNE GELDİ
Biz insanlar gitmeye başladıktan sonra sahile gitar, ateş keyfi yaparız diye duşunmuştuk. Saat 00.00’da jandarma geldi. Duğunu bitirmek icin. Şikayet gelmiş… Kilyos’ta! Etrafımız tamamen boş… Ev yok… Sahneyi kapattık, muziği kesmek zorunda kaldık.

berfu-yenenler-den-dugun-itirafi-5e90bc571e0d4.jpg

İLGİLİ HABEREser Yenenler: Aile olmaya giderken