Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beren Saat her şeyi anlattı: Kenan ile kopamadık

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile gecirdiği zor gunleri anlattı. Saat, "İki unlu insan icin uzun bir bir ilişki bu. Uzun surmesinin sırrı evimizde saklı. Her ayrılığımızdan sonra bir araya gelip evimize girince kendimizi yeniden sevgili hissettiğimiz icin kopamadık" dedi. Beren Saat, L’officiel dergisine kapak oldu. Altı yıldır şarkıcı Kenan Doğulu’yla evli olan oyuncu, şunları soyledi:
* Son zamanlarda, aşkın yaşanma şekli ve hızı da değişti. Sosyal medya aslında aşkın yaşanma bicimine format attı.
* Galiba kişisel olarak aşk tanımını bundan once yapmış olduğumuz icin de birbirimize yakın hissettik.
* İki unlu insan icin uzun bir zaman bizim ilişkimiz. Etrafta ve dışımızda ne olursa olsun, ikimizin bir fanusu vardı ve bu boyle yıllarca surdu”.
“DENEYSEL ŞARKILAR YAPTIK”
Saat “Kenan’la, elektronik ve deneysel dans şarkıları yaptık. Şarkıları, videolarıyla 2021’de yayınlayacağım. Hem oynayıp hem de yoneteceğim. Bunlar bazı anılarımın kısa filmleri gibi olacak” diyerek gelecek projesinin de sinyalini verdi.
“BİHTER BENİMLE BERABER”
Tekrarları bile reyting rekoru kıran ‘Aşk-ı Memnu’da ‘Bihter’ karakterini canlandıran Saat, diziyle ilgili de şoyle konuştu:
* Canlandırdığımda 25 yaşındaydım. Aslında Bihter’le icimdeki kadını keşfettim. Bir roman karakteri olduğu icin zaten gucluydu.
* Butun karakterlerde yeni keşiflerim olduğu icin, hepsi benim bilincimin icinde acık kalmış aplikasyonlar olarak benimle yaşamaya devam ediyorlar.
* Bihter bir bakıma benimle beraber yani… Sevenlerinin icin rahat olsun.
beren-saat-her-seyi-anlatti-kenan-ile-kopamadik-5f777da4a6eaf.jpeg
Son guncelleme: 11:01 - 02.10.2020