Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Benim Adım Melek’in Halil’i Kutsi, dizi yokken boş durmuyor!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
benim-adim-melek-in-halil-i-kutsi-dizi-yokken-bos-durmuyor-5f032aae97c5d.jpg
TRT1 ekranında ilk sezonu ile buyuk beğeni toplayan Benim Adım Melek dizisinde başrollerde Nehir Erdoğan ile Kutsi bulunuyor. İki unlu ismin uyumu ve enerjileri de dizinin sevilmesini sağlayan onemli etkenlerden birisiydi.
Kutsi, yaz aylarında ise muzik kariyerini devam ettiriyor. Dizinin cekimlerine onumuzdeki haftalarda başlanması beklenirken, Kutsi genclerle youtube uzerinden buluştu.
Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı YouTube kanalında yayınlanan konserde sahneye cıkan unlu oyuncu, “Bambaşka” isimli şarkısıyla konsere başladı ve sonrasında da onemli bir cağrıda bulundu.
İşte, Kutsi’nin konserde yaptığı acıklama: “Turkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe Konserleri adı altında değerli evlerinizde sizlerin gulumsemesine sebep olduysak ben ve değerli orkestra arkadaşlarım cok mutlu oluruz. Olduk da… Burada sıcacık bir ortam vardı, gonlumuzden ve ruhumuzdan gecen şarkıları sizlerle ekran başında paylaşmaya calıştık.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye bir kez daha teşekkur ediyorum. Sanata ve sanatcıya vermiş olduğu değerden dolayı bir kez daha sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Herkes kendine cok iyi baksın, mutlu gunler sizinle olsun. Her şey gonlunuzce olsun. Yuzunuzdeki gulumseme hic eksik olmasın.”
benim-adim-melek-in-halil-i-kutsi-dizi-yokken-bos-durmuyor-5f032aaee1407.jpg