Magazin Editor
Magazin Habercisi
Benim Adım Melek dizisinden sevindiren haber geldi. Yeni sezon hazırlıklarını buyuk olcude tamamlayan Benim Adım Melek'te ilk bolum tarihi belli oldu. Başrollerinde Nehir Erdoğan ile Kutsi'nin yer aldığı dizi pandemi nedeniyle 28. bolum ile sezonu noktalamıştı. İşte Benim Adım Melek yeni sezon tarifi ve yeni sezonun ilk bolum fragmanı... TRT1’in sevilen dizilerinden Benim Adım Melek yeni sezon ile hikayesine devam edecek. Yapımcılını Us Yapım’ın yonetmenliğini ise Cem Akyoldaş’ın ustlendiği Benim Adım Melek dizisinin yeni sezon ilk bolum fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni sezonu 2 Eylul akşamı izleyiciyle buluşacak.
BENİM ADIM MELEK YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU
Benim Adım Melek dizisinin yeni sezon fragmanıyla birlikte, yayın tarihi de acıklandı. Dizi TRT 1 ekranlarında 2 Eylul akşamı izleyici karşısına cıkacak.
BENİM ADIM MELEK YENİ SEZON İLK FRAGMANI YAYINLANDI
“Sen beni gercekten sevdin mi?” #BenimAdımMelek yeni sezonun ilk bolumuyle 2 Eylul Carşamba 20.00’de #TRT1‘de @trt1 @usyapimstudyo pic.twitter.com/3nBx2GwkD9
— Benim Adım Melek (@AdimMelekTRT) August 12, 2020
BENİM ADIM MELEK YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU
Benim Adım Melek dizisinin yeni sezon fragmanıyla birlikte, yayın tarihi de acıklandı. Dizi TRT 1 ekranlarında 2 Eylul akşamı izleyici karşısına cıkacak.
BENİM ADIM MELEK YENİ SEZON İLK FRAGMANI YAYINLANDI
“Sen beni gercekten sevdin mi?” #BenimAdımMelek yeni sezonun ilk bolumuyle 2 Eylul Carşamba 20.00’de #TRT1‘de @trt1 @usyapimstudyo pic.twitter.com/3nBx2GwkD9
— Benim Adım Melek (@AdimMelekTRT) August 12, 2020