Magazin Editor
Magazin Habercisi
Vole'de yayınlanan programda Beşiktaşlı futbolcular ile ilgili görüşlerini paylaşan Önder Özen, Ersin Destanoğlu ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Önder Özen'in görüşleri:ERSİN DAHA DA GELİŞEBİLİR, BEN OLSAM TUTARIMÖnder Özen: ‘’Ersin Destanoğlu için baş kaleci antrenörünün kim olacağı önemli. Eğer her şey böyle devam edecekse Ersin bence hak etmediği bir şekilde yıpratıldı, yıprandı. Bir değişim ona da iyi gelebilir ama kalp ben yıllardır söylüyorum.Ersin ideal kaleci antrenörü, ideal kaleci departmanı çok daha iyisini yapabilirdi. Çalışkan olduğu duyuyoruz. Beşiktaş'ın çocuğu olduğunu biliyoruz. Gelişebileceğini gördük geçmişte. 18-19 yaşında çıktı işte şampiyonlukta katkı verdi. Daha iyisini yapabilirdi ama bir durgunluk dönemine girdiğinde gördük.Onur Tuğrul: ‘’İlk çıktığında kaleci antrenörü denince aklıma geldi. Hakan hoca hala Beşiktaş'ta. Hakan Çalışkan birlikte işte Sambade'ler geldi, sizin zamanınız değil mi hocam? Önder Özen: ‘’Onlar daha eski.''Onur Tuğrul: ‘’Hakan Hoca şöyle tarif etmiş Ersin'i: Önünde Dünya Kupası finali oynamış oyuncu varmış diye bakmaz. Pozisyon icabıysa bağırır, çağırır, arkadan oyunu yönetir, demiş.''Önder Özen: ‘’Onu görüyorum. O tarafını da çok beğeniyorum. Ben biraz daha gelişim göstermesi durumunda iyi olacağını düşünüyorum hala. Ben ondan ümidi kesmedim. Takımda tutarım…''duhuliye.com