Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Ben 'Sahip çıkın' dediğimde beni gömüyordunuz!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Brom Fc youtube kanalında konuşan Oğuzhan Özyakup, daha önceki programlarda sahip çıktığı kaleci Ersin'in derbideki performansı sonrası açıklamalarda bulundu.İşte Oğuzhan Özyakup'un açıklamaları:ERSİN'İN HAKKINI VERMEK LAZIMOğuzhan Özyakup: ‘’2-3 ay önce Ersin’e sahip çıkılması gerektiğini söylediğimde beni gömüyordunuz. Sergen hoca, Ersin’e o özgüveni verdi ve Ersin’in performansı inanılmaz yükseldi. Ersin’in hakkını vermek lazım.''AGBADOU'NUN POZİSYONU PENALTI DEĞİLOğuzhan Özyakup: ‘’Agbadou’nun müdahalesi penaltı değil. Neye göre penaltı verildi anlayamadım. Yani bu pozisyonda penaltılık hiç bir şey yok, müdahale çok net bir şekilde topa yapılmış.''BU TAKIMA YENİ SEZONDA DAHA İYİ YERLERE GELECEKOğuzhan Özyakup: ‘’Sergen hoca gelmeden önce veya Sergen hocanın ilk geldiği dönemlerde Beşiktaş, bu tür maçları 3 farklı kaybedebilirdi. Ama takım, maçın içinde kalmaya çalışıyor artık. Evet inişli-çıkışlı performanslar, mağlubiyetler olacaktır ama bu takımın sezon sonuna kadar bir çizginin altına düşeceğini düşünmüyorum.Beşiktaş sezon sonuna kadar bu performansı devam ettirirse eğer yeni sezonda takım olarak daha iyi yerlere gelecektir Beşiktaş.''duhuliye.com