Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Ben olsam Rios'u hemen alırım, Talisca'da bunun gibiydi Benfica'da..''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
HTalks kanalında konuşan Kaşıkçı, Kolombiyalı orta sahanın Beşiktaş için iyi bir tercih olacağını savundu. Ríos’un daha önce Orkun Kökçü ile birlikte oynamasına dikkat çeken Kaşıkçı, “Ríos'la Orkun beraber oynadı mı? Oynadı. Of, ben Ríos istiyorum abi” ifadelerini kullandı.“Ben alırım bir sene oynatırım”Ríos’un Benfica’daki durumuna da değinen Kaşıkçı, Portekiz ekibinin oyuncuyla yollarını ayırmak istediğini öne sürdü.Kaşıkçı, “Benfica, Ríos'tan hemen kurtulmak istiyormuş. Ben alırım abi, bir sene oynatırım. Görürsünüz bak, pişman olacaklar” şeklinde konuştu.“Talisca gibi olacak”Beşiktaş’ın geçmişte Benfica’dan Anderson Talisca’yı kadrosuna katmasını da örnek gösteren Kaşıkçı, Ríos transferinin de benzer şekilde sonuçlanabileceğini savundu.Kaşıkçı, “Beşiktaş Talisca'yı da böyle aldı. Benfica'da kadro dışıydı, Benfica buna kulüp arıyordu yana döne. O Talisca'dan Beşiktaş neler kazandı, bakın görün Ríos da öyle olacak” dedi.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026