Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş'ta dün Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen kritik zirve sonrası Sergen Yalçın ve ekibinin görevini bıraktı. Nihat Kahveci, Sergen Yalçın'ın görevi bırakmasını eleştirerek şunları söyledi.SENİ O STATTA ÇAĞIRIP ALKIŞLAYAN 30 BİN KİŞİYİ UNUTTUNNihat Kahveci: “Ben olsam bir daha Sergen Hoca’yı getirmem. Neden biliyor musun? Seyirci ıslıkladı, seyirci pet şişe attı diye ‘Aman beni istemiyorlar’ deyip gitti. Ya biraz dirayetli ol. Seni savunan bir başkan var, seni getirmiş. Senin istediğin transferleri, senin seçtiğin sportif direktöre yaptırmış. 6-7 tane oyuncu aldırmış. Bence Beşiktaş’ın bütçesinin üstünde para da harcanılmış. Sana kıymet verilmiş. Ufacık bir zorlukta gidiyorsan, bundan sonra Beşiktaş teknik direktörlüğüne gelme diyorum ben. Ben olsam bir daha Sergen Yalçın ismini Beşiktaş teknik direktörlüğünde anmam. Seni o statta çağırıp alkışlayan 30 bin kişiyi unuttun; seni ıslıklayan, pet şişe atan adama taktın ve görevini bıraktın. İşler iyiyken her şey güzel… ‘Beşiktaş efsanesiyim, herkes beni seviyor.’ İki eleştiri olunca hemen gideyim. Başarısızsın hocam. Senin başarısızlığı kabul edip ‘Ben başarılı olacağım.’ demeni bekliyorduk biz, Sergen Yalçın karakterinden. Sen zor günde mücadele etmiyorsan, benim gözümde büyük figür değilsin.”duhuliye.com