Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş'ta Cengiz Ünder ile ilgili eleştiriler devam ediyor. Siyah-beyazlı taraftarlar özellikle Samsunspor maçındaki isteksiz ve etkisiz futbolu sonrası Cengiz Ünder'in alınmaması için paylaşımlarda bulundu.Hasan Arda Kaşıkçı, youtube kanalında Cengiz Ünder konusunda çarpıcı bir tespitte bulundu.İşte Hasan Arda Kaşıkçı'nın görüşleri:BEN NEDEN FENERBAHÇE'Yİ 4,5 MİLYON EURO'DAN KURTARMA SEVDASINA DÜŞEYİM?Hasan Arda Kaşıkçı: "Cengiz Ünder'in kupada çeyrek final, yarı final, final üç maçı da alması lazım ki Beşiktaş taraftarı 'Ya 1,5 - 2 verin, alın Cengiz'i' desin. Üç maçı üst üste alması lazım, yanlış anlamayın. Herhangi birini alsa yine Beşiktaş taraftarı kalsın demeyecek. Mustafa Erhan Hekimoğlu benim topçum mu? Benim topçum. Evet.Say işte ya, hepsi benim topçum o bölgede oynama ihtimali olan. Jota kiralık ama alma ihtimalimiz Cengiz'den fazla mı? Daha mı büyük potansiyel? Evet. Ben niye Cengiz Ünder'i oynatıyorum abi? Rashica benim topçum mu? Sağ açığa koyarım, bir tane asist yapsa belki yazın farklı bir para gelecek, benim topçum.Ben niye Cengiz'i rehabilite edip Fenerbahçe'yi 4,5 milyon euro maaştan kurtarma sevdasına düştüm abi? Niye düştüm?"duhuliye.com