Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bayılarak İzlediğimiz Yabancı Dizileri Mizahlarıyla Zirveye Cıkaran Kişiler

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Mizahın da yabancı dizilerin de hastasıyız. [h=2]1. [/h]
Ne arıyor olabilirsin? Stephen king mi... hic sanmıyorum. R ve B harfleri arasında geziniyorsun. Felsefeye ilgin olduğu bariz, sıkı bir Rousseau hayranı gibisin... ve elini Bauman’a goturuyorsun. Sanırım yeni bir arkadaşım oldu... pic.twitter.com/CByvpkKbtL— Berkant the covariance coefficient (@berkozdemiirrr) 19 Şubat 2020
[h=2]2. [/h]
Herkes oldurur sevdiğini sozu mecaz anlamdadır https://t.co/z721HwaviL— Ase (@justelase) 6 Mart 2020
[h=2]3. [/h]
Başımın ustunde de yer alabilir isterse https://t.co/kuaU8etbUu— Cinnamon Chuck (@Chuckthehuman) 5 Mart 2020
[h=2]4. [/h]
atiye şatafatlı duğun istemiyor. mıy mıy ediyor onun icin yapılan tum hazırlıklara. cool takılmak istiyor cunku gsf mezunu. ben de gsfliyim ordan biliyorum. biz sınıfta 20 atiyeydik. duğun denince kusardık— LOREN WITTGENSTEIN (@Loreniumm) 12 Ocak 2020
[h=2]5. [/h]
bayilarak-izledigimiz-yabanci-dizileri-mizahlariyla-zirveye-cikaran-kisiler-5e764277ab29f.jpg

[h=2]6. [/h]
Erdoğan: "Neredeyse Netflix'in tamamını bitirdim. Peaky Blinders, Elite ve The Invisible Guest'i herkese oneriyorum." pic.twitter.com/GzC5YYNRYT— kim scissorhands (@ksizirhends) 17 Mart 2020
[h=2]7. [/h]
Prsion Break: CoronaSezon 06Maykıl bu kez Umre'den gelirken haksız şekilde karantinaya alınan dedesini kurtarmak icin universite sınavına girer. Ankara Universitesini kazanıp Golbaşı KYK'ya yerleşir... pic.twitter.com/MWEB2om2mP— hasret gultekin gozluklu emepli kız yanılgıları (@KerbelaMahkumu) 17 Mart 2020
[h=2]8. [/h]
kızı niye oldurdun orospu evladı hani seviyordun pic.twitter.com/w4dySWPdod— ulas (@ulasirim) 7 Şubat 2020
[h=2]9. [/h]
hakan muhafiz yeni sezonu izlemek ya da 7 saat tuvalette oturup fayans izlemek arasinda kalan varsa 7 saat tuvalette oturup fayans izlemelerini oneririm— seto (@civaba) 11 Mart 2020
[h=2]10. [/h]
Adam Osmanlının her donemini gordu #RiseofEmpiresOttoman pic.twitter.com/2VV0z4zaxS— rooney (@_letsbemermaid) 24 Ocak 2020
[h=2]11. [/h]
pic.twitter.com/FPF3qe9Bd6— Muhteşem Satrayni (@satrayni) 7 Mart 2020
[h=2]12. [/h]
atiye:..... ciziyor....... ciziyor...... ciziyor...... ciziyor...... ciziyor....... ciziyor........ ciziyor....... ciziyor........ *****ortaya cıkan resim: — deli ressam (@HaticeeDag) 3 Ocak 2020
[h=2]13. [/h]
Netflixte Sabrina izliyorum Acemi Cadı net daha iyi dizi tartışmaya kapalı— Dayakcı (@dayagiyedin) 28 Ocak 2020
[h=2]14. [/h]
arkanıza yaslanın ve bu kadının diplomatik zekasına guvenin pic.twitter.com/r3ySVS62aa— nez (@queenisdeaad) 3 Mart 2020
[h=2]15. [/h]