Magazin Editor
Magazin Habercisi
VLAHOVIC TRANSFERİ"Şöyle işin aslında bakacak olursak Vlahovic transferi, biz listeleri hocayla, Italiano'yla paylaştığımızda Vlahovic için, 'Ya bu biraz 'zaman alır' dedi. Dedim ki, 'Ben bekleyeceğim.' Yani çünkü Önder Hoca da bizim diğer ekiplerin tamamı. Yani biz eğer bir santrfor alacaksak bunu alalım, başka kimseye de bakmayalım. Daha Italiano'yla görüşmeden önce.Tabii Italiano'nun hoca olarak bizde olması müthiş bir avantaj oldu bizim için. Yani ben ilk oturduğumda, 'Ya bu biraz zaman alır, biraz da 'işte maliyetleri' falan. 'Hocam, sen ikna et, ben ne istiyorsa vereceğim o parayı' dedim. Hatta gülüştük böyle.""GELECEĞİNDEN ÇOK UMUTLUYDUM""Zaman aldı. Teklif gelmeyen kulüp de kalmadı Dusan'a. Yani her gelen teklif bizi üç gün, beş gün ileriye attı. İşte kendi menajeri vasıtasıyla işte Juventus hiçbir zaman masadan kalkmadı. Son dakikaya kadar, son haftaya kadar. Zaman aldı. Biz de birazcık yani çok da eleştirdi insanlar ya, hâlâ bir hafta kalmış, hâlâ santrafor gelmedi. Ama ben çok umutluydum geleceğinden. En son zaten Belgrad'da oturup kendiyle konuştuktan sonra zaten ertesi gün de bindik geldik herhalde."RASKIN İÇİN AÇIKLAMA"2-3 senedir Raskin ile ilgileniyorduk. Bu sene kulüple görüşürken çat diye maç kadrosuna yazdılar. Biz 'Yetişir mi?' diye uğraşırken hocaları açıklama yaptı, olmadı.""TROSSARD İÇİN GEÇEN YIL DA SON ANA KADAR UĞRAŞTIK""Trossard için geçen yıl da son ana kadar uğraştık. Bu yıl Arsenal, bu transferden vazgeçmeyeceğimizi anladı. Dünya Kupası nedeniyle transferler normalden çok daha zor oldu."