Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Barış Murat Yağcı’dan yeni paylaşım! ‘Yarışma boyunca nedenini bilmediğim…’

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Survivor 2020'de finale kalmayı başaran Barış Murat Yağcı, yarışmada uzayan sac ve sakallarını kestirerek yeni imajını Instagram hesabından paylaşmış olay olmuştu. Barış son paylaşımında ise fanlarına teşekkur etti. Yarışmayı ikinci olarak bitiren ve şampiyonluğu kaptıran Barış Murat Yağcı herkese teşekkur ettiği paylaşımında şunları soyledi:
baris-murat-yagci-dan-yeni-paylasim-yarisma-boyunca-nedenini-bilmedigim-5f1dcfe1c4732.jpg
“Survivor'dan once cekirdek bir aileye sahiptim. Yarışma boyunca nedenini bilmediğim bir sorumluluk ve yuk taşıdım. Finalin ardından anladım ki sevgi dolu dev gibi bir ailem olmuş ve sorumluluğumun sebebi onlarmış. Yarışma boyunca hep kendim olmaya calıştım ve beni destekleyen insanları mahcup etmemek icin her gun sabrettim, dayandım ve mucadelemi asla bırakmadım. Şimdi goruyorum ki, birlikte cok şey başarmış ve tarih yazmışız. Daha cok tarihler yazacağız, bizim hikayemiz yeni başlıyor. İyi ki varsınız benim kocaman ailem. Sizi cok seven minik zurafanız.”
Son guncelleme: 11:51 - 26.07.2020