Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Barış Murat Yağcı, merak edilen hayat hikayesini anlattı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
'Acun Ilıcalı, buyuk SMS konseyinde, yarışmacılara teker teker fikirlerini sordu. Soz sırası Barış Murat Yağcı'ya geldiğinde, 29 yaşındaki oyuncu resmen icini doktu.
Survivor 2020'de zaman zaman sessiz kaldığı icin eleştirilen ve bu nedenle arkadaşları tarafından tepki goren Barış, hayat hikÂyesini enine boyuna anlattı.
İşte Barış Murat Yağcı'nın acıklamalarından satırbaşları;
"İnsanlara kolay guvenebilen, kolay acılabilen biri değilim. Daha once yaşadığım birkac olay vardı. Basketbolu bırakma sebebim yaşadığım bir sağlık sorunuydu. Bir daha hayatım boyunca bir şey yapamayacağımı duşundum. Sonrasında modellik yapmak icin yurt dışına cıkmıştım, uc sene yurt dışında yaşadım.
[h=3]"HİCBİR ZAMAN UNLU BİREY OLMADIM"[/h]Yurt dışında yaşadığım surecte annem 4 kere kansere yakalandı ve her defasında bunu yenmeyi başardı. Turkiye'ye temelli donuş yapmak zorunda kaldım. Bir şekilde dizi sektorune girdim. Elle tutulur birkac iş yaptım ama hicbir zaman unlu bir birey olmadım, hatta kendimi hicbir zaman unlu olarak nitelendirmedim. Siz beni unluler takımına aldınız, ama kendi tercihimle gonulluler takımına gecip gercek Barış'ı bulma yolunda onemli bir adım attım. Sonrasında yaşananlar zaten beni gercek Barış Murat Yağcı ile tanıştırdı.
baris-murat-yagci-merak-edilen-hayat-hikayesini-anlatti-5eeb75bad2d56.jpg

[h=3]"ANNEMİ KAYBETME RİSKİM VARDI"[/h]Survivor hicbir zaman birisinin basamak yeri olamaz, başlangıc yeri olabilir. Kendimde bunu da gozlemledim. Kız kardeşimin doğumunda annemi kaybetme riskim vardı. O gunden sonra bir cocukluk yaram vardı. İnsanlara guven, konuşma ve acılma kısmında eksik kaldığım doğrudur ama zamanla bunları elimden geldiği kadar telafi ettim.
[h=3]"GERCEK KİMLİĞİMİ BULDUM"[/h]Gercek yaşantımda kimse beni eleştirmedi, herkes olumlu şeyler soylediği icin gercek kimliğimi bulamadım. Bu yarışma sayesinde, beni eleştiren insanlar sayesinde gercek kimliğimi buldum. Bugune kadar bana destek olan herkesten Allah razı olsun. Elimden gelen performansı yapmaya calışıyorum. Bir sakatlığım vardı, hala da var. Performansım bundan sonra iyi olmayabilir, beni gecmişle hatırlasınlar. Herkesin ellerinden opuyorum."
baris-murat-yagci-merak-edilen-hayat-hikayesini-anlatti-5eeb75badda9a.jpg