Magazin Editor
Magazin Habercisi
Dilimizi ısıralım, varsa saçımızı, yoksa kaşımızı kaşıyalım… Nazar değmesin diye ne yaparsak yapalım…İyi başladık… Coşkulu başladık, umutlu başladık; her şeyden çok Beşiktaş ruhu ile başladık sezona…Başkanı, yöneticisi, çalışanı, topçusu işini doğru yaparak başlayınca taraftar da üzerine düşeni yapıyor işte… Pazartesi gece yarısı maçı, yine hatırı sayılır bir sayı var tribünlerde, yine coşku var; hatta her zamankinden fazla baskı var saha içine, rakibe ve hakeme doğru…(Yahu, bu arada baskette 3. periyot, futbolda 2. yarı başlarını bir türlü çözemedik taraftar olarak… Dün gece yine tiyatro gibi başladık tribünde, tabii ki de doğal olarak saha içinde. Allah aşkına, herkes kendi adına coşkusunu kaybetmesin 45-55 arası…)Transferin son günleri, hatta Avrupa listesi için son saatlerine girildiği şu zamanda yetkili kişilerin ellerinden geleni yaptığına kimsenin şüphesi yok. Ayrıca saha içine baktığımızda da kaliteli topçunun, kişilikli olanlarını seçtiğimiz bariz görünüyor. Disiplinli kenar yönetiminin yardımı ile takım ruhunu da çok yukarıya taşıyacaklarına olan inancım tam.Artık bundan sonrası medya ve taraftara kalıyor. 4 Eylül itibarıyla takım kadrosunda kim kalırsa kalsın, hepsinin Beşiktaş’ın öz evlatları gibi bağrımıza basılması, sonuna kadar olumlu motive edilmeleri şart oğlu şart.Kayıplar olacak, geçen haftaki gibi şerefsizlikler başımıza gelecek ama biz inandığımız yoldan dönmeyeceğiz.Dedim ya, iyi başladık ama bu camianın içinde olup da kripto görevi edinmiş kimselerin başını ezdiğimiz anlamına gelmez. Daha uzun bir süre de ezemeyeceğiz; ona göre mevzi almak lazım.Yok Cerny şöyleymiş, yok Trossard böyleymiş (ben dün çok beğendim bu arada bu Belçikalı doktoru. Sade, temiz işini yapıyor; daha da ne ameliyatları kan çıkarmadan, kapalı yapacak, fark etmeyeceğiz bile), yok sol bek olmamışmış vs. gibi olumsuzluklar rafa kalkmalı…El âlem ahlaksız topçuyu çocukların ikonu hâline getirirken, tecavüzcüyü yıldız diye kakalarken, bu kadar pırlanta insanın oluşturduğu kadroya laf edersek çarpılırız; benden söylemesi…Bazı şeylerin serbest olduğu Kadıköy haftanızı şimdiden kutlar; hakkımız, şerefimiz, siyahımız, beyazımız ile bitmesini dilerim…Bülent Bilirgen / duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026