Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir gun onceden ciğ bademleri suda bekletin. Yumuşayınca kabuklarını soyup kurumaya bırakın.
Bruksel lahanasını iyice yıkayıp ikiye kesin. Sirkeli suda 10 dakika bekletip cıkarın, iyice kurulayın. Bir kapta sıvı yağ ile iyice harmanlayın. Isıtılmış fırında ustu hafif karamelize oluncaya kadar pişirin.
Baby havucları yıkayıp kurulayın ve ortadan ikiye bolun. Isıtılmış fırına atın, karamelize olunca alın.
Bademleri ısınmış yağsız tavada kavurun.
Kajuları 5 dakika kadar fırınlayın.
Bir kaseye Bruksel lahanasını, havuc ve tum malzemeleri alın. Sosu bir kasede iyice karıştırıp salatanın ustune dokun. Ilık veya soğuk servis yapın.