Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aziz Yıldırım'ın limit ve transfer sözleri

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Sports Digitale Youtube kanalının canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, UEFA limit konusuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Aziz Yıldırım, "Limit konusunu UEFA ile ben de konuştum. Bizimkiler UEFA'ya lisans alabilmek için durumumuzu gösteren bir şey daha vermemişler içeriye. Oradaki bazı arkadaşlar var, onlara sordum. Onlar, ihlaller var diyorlar. Belirtmiyorlar ne olduğunu tam açık. 60 milyon euro'ya kadar, şu andaki duruma göre, bu değişebilir, 60 milyon euro ancak girdi yapabilirsiniz'' ifadelerini kullandı. Tecrübeli isim ifadelerini ''Siz 200, 100 milyon euro da koyabilirsiniz ama aradaki farkı kullandırmıyorlar. Orada para olarak durabiliyor. Onu kullandınız, o zaman ondan ceza kesiyorlar. Oyuncu satışları varsa onları da kullanabiliyorsunuz. Ağır ceza da veriyorlar. Tekrarlanırsa puan silme, her türlü cezayı verebiliyorlar. Mutlaka bir para konulacak ve transferler yapılmak durumunda." şeklinde gelen hatırlatmanın ardından, "Belki de anlaştığımız bir oyuncu olacak, onun bonservisi için bir bedel yazıyor, onu biz yatıracağız. Nasıl?'' şeklinde noktaladı.