Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Aziz Yıldırım "İki penaltımız verilmedi, Beşiktaş'ı tebrik ederim"

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Sarı-lacivertliler, dev derbiyi 2-1 kaybetti. Kadıköy'deki mücadelenin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu.İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI:"BU HAKEMLERİN HEPSİ YETENEKSİZ""Biz kötü oynadık, iyi oynamadık. Beşiktaş'ı tebrik ederiz. İki tane yine penaltı var, verilmedi. 5. dakikada Oğuz ile stoperleri mücadele ediyorlar, eliyle böyle topu önüne alıyor, penaltıyı vermiyor, devam diyor. Sonra Kerem'in pozisyonuna bakın, çelme takıyor, yine vermiyor. Bunları verse atsak, Beşiktaş yine gol atabilir. O ayrı bir konu. İyi oynamadık, kabul ediyoruz tamam ama hakem gördüğünü çalmalı. VAR da uyuyor. Yabancı geliyormuş. Yabancının hiçbir işe yaramayanı çözüm değil ki. Bu hakemleri biri kurmuyorsa oyuncak gibi, bunların hepsi yeteneksiz.""KONUŞMAYA BAŞLARSAM BENİ KİMSE DURDURAMAZ""Ben konuşmaya başlarsam, beni kimse durduramaz. Bir başkanın dövdüğü hakemin hakemliğini devam ettiremezsiniz. Türk futbolu bir yere gitmez. Bugün başka yerlerde de bunu ifade ettim. E ne yapacağız! Bize ceza verecekler, ben cezadan korkmam. Ayıp!""TÜRK FUTBOLUNA YAZIK""Yetenek doğuştan olur, sonra da eğitimle falan yetenek olmaz. Bir başkanın dövdüğü insanı, hakemi, siz hakemliğini devam ettiremezsiniz. Psikolojik olarak zaten yıkılmış vaziyettedir. Ne yapacağını bilemediği için bugünkü hadiseler oldu. Yazık, Türk futboluna yazık.""BİRKAÇ HAFTA SONRA BAŞKA TÜRLÜ KONUŞURUM""Fenerbahçe bugün kaybetti, yarın kazanır. Bu hakemden 4 haftadır tüm takımlar şikayetçi. Buna bir çözüm üretilmesi lazım. VAR hakemi yabancı getirdik değil, o zaman hepsini yabancı getireceksin. Çözümü ben bilemem, kendileri bilecek. Bizim talebimize gerek yok. TFF olayın nerelere gittiğini görecek, tedbiri neyse alacak. Ben bilemem. Ben birkaç hafta sonra başka türlü konuşmaya başlarım.""HAKEM İNCE İNCE DOĞRADI""Dayak yiyen hakeme siz hakemliği devam ettirirseniz sonucu bu. İnce ince doğrama yapıyor. Maçı bir daha seyredin. Fenerbahçe çok mu iyi oynadı hayır ama hakem etkili. Penaltıları verse belki iyi oynamadığımız halde kazanırız, berabere kalırız. Bu hakemler bugün bunu yaptı. Zannediyor biz anlamıyoruz. 40 senedir bilfiil futbolun içindeyim.""GEREKİRSE HERKESİN İSTİFASINI İSTERİZ"-MHK Başkanının istifasını isteyecek misiniz?"Gerekirse herkesin istifasını isteriz. Biz elimizi bir taşın altına soktuk hem maddi hem manevi. Bunun önüne geçmeye çalışırlarsa mücadele başka noktaya gider. Onu istemem. Ayıp yani ayıp!"