Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Azeri asıllı film muziği sanatcısı Rauf Valiyev'dan yeni album

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yakın zaman da dinleyicilerle buluşacak olan album icin uzun bir uğraş verdiğini anlatan Rauf Valiyev, genel olarak cinematic tarzlarda calışmaları olduğunu dile getirdi.
Aynı zamanda film muziği bestecisi olan Rauf Valiyev'in şarkıları sosyal medya ve Youtube'de on binlerce kişi tarafından dinleniyor.
Helpers Of God icin cok emek verdiğine değinen Rauf Valiyev, yakında beğeniye sunulacak olan şarkısının cok dikkat cekeceğine inandığını aktardı.
Beste yapmanın cok eğlenceli olduğunu ifade eden Rauf Valiyev “Yakında yayınlanacak olan 10 şarkılık yeni albumum icin geri sayım başladı. Herkesin beğenisine sunulacak olan yeni şarkılarım umuyorum cok sevilir. “dedi. Valiyev'in “Helpers Of God” adlı albumunde dikkat ceken detaysa, bu albumde yer alan 10 muziğin her birinin bir peygamber ismini taşıyor olması.
Uzun zamandır uzerinde calıştığı şarkılar icin bircok teklif aldığını dile getiren Rauf Valiyev, albumun yayınından hemen sonra yenilerine başlayacağını acıkladı.
Rauf Valiyev “Surekli şarkılarla ic ice olmak ve bunun yanın da bir meslek olarak yapmak guzel bir duygu. Yakın da yeni şarkılarla takipcilerimizin karşısına cıkmayı hedefliyorum.”
Yaptığı calışmaların buyuk kitleler tarafından dinlendiğini aktaran Rauf Valiyev, gelen taleplerin kendilerini yeni calışmalara yonelttiğini soyledi.
Son şarkılarının ozellikle gencler tarafından beğenileceğini kaydeden Rauf Valiyev “film muziği ve beste yapmak benim icin bir tutku demek yanlış olmaz. Surekli yeni besteler uzerinde calışıyorum ve bu devam edecek. “ ifadelerini kullandı.