Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Avrupa’da temas devam ettiriliyor, Süper Lig’de hücum presine faul çalınıyor”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ın ön alan baskısı sırasında Türkiye’de çok kolay faul kararlarıyla karşılaştığını savunan Ece, Avrupa kupalarında ise benzer temaslarda oyunun büyük ölçüde devam ettirildiğini söyledi.“Marsilya maçını iple çekiyorum”Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde oynayacağı Marsilya karşılaşmasını beklediğini belirten Ali Ece, Avrupa’daki hakem anlayışının siyah-beyazlı takımın oyununa daha uygun olduğunu ifade etti:“Ben Marsilya maçını iple çekiyorum. Niye? Tamam, Gouiri iyi golcü, eyvallah. Tabii ki köklü takım falan ama Avrupa kupası maçlarında Beşiktaş’ın yaptığı 10 tane hücum presi aksiyonunun dokuz tanesine hakemler, ‘Normal futbol böyle oynanıyor zaten, temaslı bir oyun’ deyip devam ettiriyor.”“Süper Lig’de onda yedisi devam ederse seviniyorum”Süper Lig’de aynı temasların faul olarak değerlendirildiğini savunan Ece, Beşiktaş’ın ön alan baskısının hakem düdükleriyle sık sık kesildiğini belirtti:“Süper Lig’de bu, onda yedi olursa ben seviniyorum.”Türkiye’de hücum presinin adeta yasak bir hareketmiş gibi değerlendirildiğini söyleyen Ali Ece, hakemlerin fiziksel temaslara yaklaşımını eleştirdi.“Hücum presi yapmak yasakmış gibi”Beşiktaş’ın oyun planının temel parçalarından biri olan ön alan baskısında doğal futbol temaslarının bulunduğunu vurgulayan Ece, şunları söyledi:“Hücum presi yapmak yasakmış, faulmüş gibi…”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026