Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Athena Gokhan: Lağım medyanın icinde sahte haberlerle…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Twitter hesabından 'Ben Yalnızca Halka hizmet edip, Halkın sanatcısı olmaktan Şeref duyanlardanım' diyen Gokhan Ozoğuz, bir gazete muhabirinin kendisi hakkında yaptığı paylaşımı cevapsız bırakmadı. Ozoğuz verdiği yanıtla sosyal medyanın gundemine oturdu. Athena Gokhan olarak bilinen Gokhan Ozoğuz, bugun Twitter hesabından paylaşımda bulunarak “Kendi adıma ; Ben Hicbir zaman hic bir iktidarın veya Muhalefetin sanatcısı olmadım, olmayacağım da. Ben Yalnızca Halka hizmet edip, Halkın sanatcısı olmaktan Şeref duyanlardanım. Cunku Sanat Halk icin yapılır. Tek gercek Halktır!” ifadelerini kullanmıştı.
O KONSER HATIRLATILINCA…
Ozoğuz’un bu paylaşımının ardından Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan, Athena Gokhan’ın İstanbul Buyukşehir Belediyesi (İBB) tarafından duzenlenen etkinliklerde Sultanahmet Meydanı’nda verdiği konseri paylaştı.
athena-gokhan-lagim-medyanin-icinde-sahte-haberlerle-5f2a72a131898.jpg
OZOĞUZ’UN CEVABI OLAY OLDU
Doğan’ın bu paylaşımına ise Gokhan Ozoğuz’dan carpıcı bir cevap geldi. 29 Ekim’de verilen konserden kazanılan tum hasılatın Mehmetcik Vakfı’na bağışlandığını belirten Ozoğuz, şu ifadeleri kullandı:
“Ah Yazık Bir sene once yapılan İBB 29 Ekim konserinin gelirini Mehmetcik Vakfı’na bağışladık. Ama yanlış haberlerle halkı kandırmaya alışmışlar, sahtekÂrlık kotu şey, calışmaz, geciniz. Kendileri gibi para karşılığı Vatansever olmayan insanları, lağım medyanın icinde sahte haberlerle kirletmeye calışıyorlar. Pis kokuyor be pis”
athena-gokhan-lagim-medyanin-icinde-sahte-haberlerle-5f2a72a173647.jpg