Magazin Editor
Magazin Habercisi
Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde evin en kucuk kızı Mine’yi canlandıran Aslıhan Kapanşahin, 2000 doğumludur. Daha once hem dizi hem de sinemada boy gosteren genc oyuncu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinden once Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol almıştı. ASLIHAN KAPANŞAHİN KİMDİR?
Aslıhan Kapanşahin, 2 Kasım 2000 tarihinde İstanbul'da dunyaya gelmiştir. Orta oğretim eğitimini Pera Guzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bolumu'nde tamamlamıştır.
Kameralar ile henuz 11 yaşındayken tanışan Kapanşahin, ilk kez ‘Kucuk Melek' adlı televizyon dizisi ile izleyici karşısına gecmiştir.
Farklı Boyut, Paramparca, Gol Zamanı, Ufak Tefek Cinayetler, Not Defteri gibi pek cok yapımda da yer alan guzel oyuncu, şimdilerde Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kuzey Yıldızı: İlk Aşk' adlı dizide Mine karakterine hayat vermektedir.
Akrep burcu ozelliklerine sahip olan Aslıhan Kapanşahin, 1.60 metre uzunlukta ve 49 kilogram ağırlıktadır.
Rol aldığı diziler:
Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Mine Mollaoğlu, 2019)
Ufak Tefek Cinayetler (N,ilay, 2018)
7 Yuz (Elif, 2017)
Yeter (2016)
Paramparca (2015)
Not Defteri (2014)
Gol Zamanı(2014)
Guneşi Gordum (2009)
Farklı Boyut (2011)
Kucuk Melek (2011)
Rol aldığı sinema filmleri:
Karışık Kaset (2014)
Aşk Ağlatır (2013)
Aslıhan Kapanşahin, 2 Kasım 2000 tarihinde İstanbul'da dunyaya gelmiştir. Orta oğretim eğitimini Pera Guzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bolumu'nde tamamlamıştır.
Kameralar ile henuz 11 yaşındayken tanışan Kapanşahin, ilk kez ‘Kucuk Melek' adlı televizyon dizisi ile izleyici karşısına gecmiştir.
Farklı Boyut, Paramparca, Gol Zamanı, Ufak Tefek Cinayetler, Not Defteri gibi pek cok yapımda da yer alan guzel oyuncu, şimdilerde Show Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kuzey Yıldızı: İlk Aşk' adlı dizide Mine karakterine hayat vermektedir.
Akrep burcu ozelliklerine sahip olan Aslıhan Kapanşahin, 1.60 metre uzunlukta ve 49 kilogram ağırlıktadır.
Rol aldığı diziler:
Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Mine Mollaoğlu, 2019)
Ufak Tefek Cinayetler (N,ilay, 2018)
7 Yuz (Elif, 2017)
Yeter (2016)
Paramparca (2015)
Not Defteri (2014)
Gol Zamanı(2014)
Guneşi Gordum (2009)
Farklı Boyut (2011)
Kucuk Melek (2011)
Rol aldığı sinema filmleri:
Karışık Kaset (2014)
Aşk Ağlatır (2013)