Magazin Editor
Magazin Habercisi
Futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, Pelin Kaya’nın YouTube’daki programında luks bir giyim mağazasını andıran gardırobunu tanıttı. Goruntulerde Aslıhan Doğan Turan’ın toplam değeri 1 milyon TL’yi bulan 10 adet Hermes Birkin cantası, 500 bin TL’lik stiletto ve spor ayakkabıları, kucuk bir servet değerindeki kıyafetleri dikkat cekti.
Posta Gazetesi'nden Muge Dağıstanlı'nın haberine gore roportajdan detaylar şoyle...
Kucuk bir Hermes Birkin cantanın peşine duşmuştum. Bu arada diğerlerini de beğenip aldım, bir anda 10 tane oldu.
Kardeşimin boyadığı vintage kıyafet ve cantalarım favorim.
Kıyafet odama sığmayan değerli parcaların bir kısmı annemde, diğerleri ise bavullarda.
Cok tayt alırım, ustune Arda’nın sweat-shirt’lerini giyiyorum.
Fazla kıyafetleri dağıtıyor
İkinci oğlumuza 6 aylık hamileyim. Bir anda siyahları bırakıp daha renkli giyinmeye başladım.
Gardırobumda hic giymediğim elbiseler var. Yeni aldığım pembe mini elbisemi de doğumdan sonra giyeceğim.
Fazla kıyafetleri ihtiyacı olanlara yolluyorum.
Ayakkabı konusunda Arda ile yarışamam. Onun giyinme odası benden buyuk. Eve sığamıyor. Ozel dizayn edilmiş aksesuar dolabı var.
Posta Gazetesi'nden Muge Dağıstanlı'nın haberine gore roportajdan detaylar şoyle...
Kucuk bir Hermes Birkin cantanın peşine duşmuştum. Bu arada diğerlerini de beğenip aldım, bir anda 10 tane oldu.
Kardeşimin boyadığı vintage kıyafet ve cantalarım favorim.
Kıyafet odama sığmayan değerli parcaların bir kısmı annemde, diğerleri ise bavullarda.
Cok tayt alırım, ustune Arda’nın sweat-shirt’lerini giyiyorum.
Fazla kıyafetleri dağıtıyor
İkinci oğlumuza 6 aylık hamileyim. Bir anda siyahları bırakıp daha renkli giyinmeye başladım.
Gardırobumda hic giymediğim elbiseler var. Yeni aldığım pembe mini elbisemi de doğumdan sonra giyeceğim.
Fazla kıyafetleri ihtiyacı olanlara yolluyorum.
Ayakkabı konusunda Arda ile yarışamam. Onun giyinme odası benden buyuk. Eve sığamıyor. Ozel dizayn edilmiş aksesuar dolabı var.