Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arto Dalga, surekli Şeyma Subaşı'yı eleştiren Demet Akalın'a sert cıktı: Kafayı yedi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu şarkıcı Arto Dalga, dun Beyaz TV'de yayınlanan Soylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Dobra acıklamalarıyla programa damga vuran Dalga, Demet Akalın'ı hem sevdiğini soyledi hem de sert bir dille eleştirdi.
[h=3]"DEMET İYİCE KAFAYI YEDİ"[/h]Gectiğimiz aylarda sık sık Şeyma Subaşı'yı eleştiren Demet Akalın'a tepki gostermesiyle ilgili konuşan Arto şunları soyledi: "Demet Akalın iyice kafayı yedi. Neden kafayı yedi? Senin 10 milyon takipcin var. Gırgır yapıyoruz, ama 10 milyon takipci buyuk rakam. Şeyma'yı o yuzden savundum. Onunla kus olduğum halde, mahkemelik olduğum halde savundum. Sen Demet Akalın'sın. Biz seni sevelim veya sevmeyelim. Benim 30 yıllık arkadaşım. Sen yerini bilmek zorundasın. Sen guclu bir kadınsın. Biz seni sevmiyoruz, o ayrı."
arto-dalga-surekli-seyma-subasi-yi-elestiren-demet-akalin-a-sert-cikti-kafayi-yedi-5ed7d5e085565.jpg

[h=3]"GULBEN ERGEN'İ SEVİYORUM"[/h]Neredeyse her unlu isim hakkında fikirlerini soyleyen Arto Dalga, programın sunucularından Seren Serengil'in kus olduğu Gulben Ergen icin de "Ben Gulben Ergen'i seviyorum, kimse kusura bakmayın. Barışırsanız da siz" ifadelerini kullandı.