Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş'ta Olaitan'ın performansı dikkat çekmeye devam ediyor. Siyah-beyazlıların Hradec Kralove ve Eyüpspor karşılaşmalarındaki oyununu değerlendiren Neo Spor yorumcusu Semih Sezerli, genç futbolcunun gelişimine vurgu yaptı.Olaitan'ı daha önce "Beşiktaş mahallesinin bitirim çocuğu" olarak tanımladığını belirten Sezerli, oyuncunun son iki maçta farklı bir seviyeye çıktığını ifade etti.Sezerli, "Beşiktaş mahallesinin bitirimi olarak tanımlardım ben Olaitan'ı; mahallenin bitirim çocuğu, takımın en yüksek enerjisi, en dinamizmiydi" dedi.Olaitan'ın artık yalnızca enerjisi ve dinamizmiyle ön plana çıkmadığını belirten Sezerli, "Ancak geçtiğimiz maçla bugüne baktığımda, ikisinde de artık daha olgun, yönlendiren ve karar veren oyuncu haline döndü" ifadelerini kullandı."Joga Bonito asisti"Semih Sezerli, Olaitan'ın Eyüpspor maçında Václav Černý'nin golünde yaptığı asistten de övgüyle bahsetti. Genç oyuncunun pasını farklı bir ifadeyle tanımlayan Sezerli, "Bugün Olaitan'ın asistini tek bir şeyle açıklıyorum: Joga Bonito asisti!" şeklinde konuştu.Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026