Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arnold Schwarzenegger corona virusu ile mucadeleye 1 milyon dolar bağışladı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Arnold Schwarzenegger, hastanelere ekipman sağlayan bir derneğe 1 milyon dolar bağışladı ve herkes uzerine duşeni yapmalı dedi... Dunyaca unlu oyuncu Arnold Schwarzenegger, hastanelere tıbbi malzeme sağlayan Frontline Responders Derneği’ne tam 1 milyon dolar bağışta bulundu. Derneğin başlattığı ve hastanelere malzeme, maske ve onluk tedarik etmek icin 5 milyon dolar toplamayı amaclayan kampanyasına katılan Schwarzenegger, “Her zaman işleri daha iyi hale getirmek icin uzerimize duşeni yapmamız gerektiğine inandım. Bu, gercek aksiyon kahramanlarımızı hastanelerimizin on saflarında korumanın basit bir yolu ve bunun bir parcası olmaktan gurur duyuyorum” dedi.
arnold-schwarzenegger-corona-virusu-ile-mucadeleye-1-milyon-dolar-bagisladi-5e7bb51679a48.jpg

Herkesi kampanyaya katılmaya cağıran efsane isim “Şimdi, bu virusle savaşırken onları guvende tutmak icin milyon dolarlık birkac yuz bin maske satın almak icin elinizden ne geliyorsa yapalım ve lutfen kahramanlarımızı desteklemek icin bana katılın” mesajı verdi.
arnold-schwarzenegger-corona-virusu-ile-mucadeleye-1-milyon-dolar-bagisladi-5e7bb516ced61.gif

İLGİLİ HABERArnold Schwarzenegger herkesi uyardı: 'Restorana gitmeyin, evde yiyin'