Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Armaya yakışan bir oyun ortaya koyacağız”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Basketbol Takımı olması için elimizden geleni yapacağız. Tabii yarın çok önemli bir maçla başlayacağız. Valencia çok kuvvetli bir takım, geçen senenin Dörtlü Final takımı. Bunun için taraftarımıza çok ihtiyacımız var. İnşallah yarın bu dolu tribünler önünde Valencia'yı yenip EuroLeague'e iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.""İYİ BİR KADRO KURDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM"Yücel, kadro yapılanması ve takımın hazır olma süreci hakkında da değerlendirmelerde bulundu."EuroLeague'e çok geç kabul olmamızdan dolayı zaten dar olan bir transfer havuzumuz vardı ve çok büyük mesai harcadık. Hocamız, ekibi, bizler hocamızın isteği doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve aslında iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Takımımızda 2-3 tane Avrupa'da daha yeni oynayacak oyuncumuz var. Onların zamana ihtiyacı var ama çok kaliteli oyuncular. Bunlar da zamanla takıma adapte oldukça takım çok daha iyi bir duruma gelecektir. Tabii şu anda hazır değiliz. Yani EuroLeague kuralları gereği de sadece 3-4 hafta önce antrenmanlara başlayabilmemiz de bizim için çok büyük bir handikap oldu. Hocamız da milli takımdaydı. Çok fazla bir süredir, toplam 12 tane idman yapabildik takımla, bütün takım olarak. O bakımdan da hakikaten zamana ihtiyacımız var. Ama zaman geçtikçe Beşiktaş armasına yakışan bir oyun ortaya koyacağımıza inancımız tam.""KENDİMİZE ÇOK İYİ ODAKLANMAMIZ GEREKİYOR"Beşiktaş kaptanı Conor Morgan ise EuroLeague'e galibiyetle başlamak istediklerini söyledi."Her şeyden önce çok heyecanlıyız. Yarın itibarıyla yeni sezona ve EuroLeague'e başlıyor olacağız. Gerçekten çok çalışarak bugünlere geldik. Dolayısıyla bunlardan ötürü herkesi tebrik ediyorum. Çok mutlu hissediyoruz ve yarın bunu en iyi şekilde kutluyor olacağız. Aynı zamanda da galip gelmeye çalışacağız. Kendimize çok iyi odaklanmamız gerekiyor. Yarınki maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız, en sert şekilde oynamaya çalışacağız. Bu öz güveni ben açıkçası kendimde ve takım arkadaşlarıma baktığımda soyunma odasında görüyorum. Başarılı olabileceğimizi görüyorum. Onların da bunu kendilerinde gördüklerini biliyorum. Yarın en iyi şekilde, en sert şekilde oynayıp kendi oyun planımızı en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışacağız. Günün sonunda bir kazanan, bir kaybeden olacak ama biz takım karakterimizi ortaya koyacağız.""BU SORUMLULUĞU ALMAK ONUR VERİCİ"Morgan, yeni sezonda takım kaptanı olarak görev yapacak olmasının kendisi için büyük anlam taşıdığını dile getirdi."Elbette değişiklikler oldu. Ben de bu yıl kaptan olarak görev yapıyor olacağım. Beşiktaş gibi büyük bir camiada bu sorumluluğu almak benim için çok onur verici. Uzun yıllardır Türkiye'deyim, önemli zaman geçirdim burada. Dolayısıyla bu konudan ötürü de büyük heyecan ve onur duyuyorum. Evet, değişiklikler oldu ama çekirdek anlamda önemli unsurlarımızı da koruduk. Yeni gelen arkadaşlara da en iyi şekilde adapte olmaları için yardımcı olmaya çalışıyor olacağız. Biraz elbette zaman gerekiyor ama daha önce de söylediğim gibi takıma, organizasyona, koçlarımıza, başantrenörümüze herkese çok büyük güven duyuyorum. Eminim, ümit ediyorum kısa zamanda istediğimiz seviyeye ulaşacağız."Beşiktaş ile Valencia Basket arasındaki EuroLeague mücadelesi 25 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak. Kaynak Sporx